Майкъл Джексън се грижил сам за децата си

  • 30 ноември 2020 16:03

  • 2097
  • 0
Майкъл Джексън се грижил сам за децата си
© gettyimages

Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на имал огромно желание на бъде баща и поел изцяло грижите за децата си, тъй като съпругата му Деби Роу нямала желание да бъде майка, съобщава британският в. "Мирър".

Кралят на поп музиката почина на 25 юни 2009 г. на петдесет години. Той има три деца - Принс Джексън, Парис Джексън и Бланкет Джексън.

Продуцентът на "Бохемска рапсодия" подготвя биографична лента за Майкъл Джексън

Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на се ожени за Деби Роу през 1996 г., шест месеца след развода с първата си съпруга Лиса Мари Пресли. Роу е майка на Принс и Парис, припомня БТА.

Лиса Мари Пресли обясни причината за развода с желанието на Краля на попа да има семейство, докато тя не искала деца по онова време. Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на не искал да си губи времето и искал да бъде с някого, който по-скоро да му роди деца. Лиса Мари казва, че Деби Роу се свързала с Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на и го уверила, че е готова да износи и роди децата му, ако двамата се съберат. Това било достатъчно, за да го убеди да започне тази нова връзка. Скоро след това двамата сключили брак и Деби забременяла с Принс. Година след него се родила и дъщеря им Парис.

Деби призна в телевизионно интервю през 2003 г., че никога не е искала да бъде майка.

"Направих го, за да бъде той баща, а не за да бъда аз майка", каза тя тогава. Тя високо цени усилията на Майкъл като родител и каза, че той е осигурил на децата безопасност, щастие и здраве. "Майкъл се грижеше изцяло за тях...Аз не сменях памперси. Не ставах посред нощ, дори и да бях там, Майкъл вършеше всичко", казва тя.

Бракът на Деби и Майкъл приключи година след раждането на Парис, през 1999 г. Деби се съгласи да даде изцяло родителските права на певеца.

Мая Йорданова
2097 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини