Мегз извади чатове с Карбовски и сексуалните му желания

  • 09 ноември 2020 09:26

  • 215229
  • 70
Мегз извади чатове с Карбовски и сексуалните му желания
© Булфото (архив)

Миглена Каканашева - Мегз сподели във "Фейсбук" скрийншотове от чатове с журналиста Мартин Карбовски. Припомняме, че само преди дни дизайнерката направи откровение, че Карбовски я е изнудвал за секс срещу ефирно време, както и че си е уговарял срещи с президента. 

Ето какво написа Мегз в мрежите:

Много момичета ми писаха, за да ми споделят как те също са получавали сексуални ултиматуми на работното си място или под други форми на властова зависимост.

Всички казват “и какво може да направим”, “кой ще ни повярва”, “няма смисъл”. Факт е, че в България за този проблем не се говори и няма общоизвестни, работещи методи за справяне с него. Поради тази причина ще използвам популярността си, за да се опитам да прокарам движението #metoo в България.

Мегз за "морала" на Карбовски: Критикът на правителството си уговаряше срещи с президента и ме изнудваше за секс

Писах на международната организация и ще дам всичко от себе си, за да изградим работещ метод за адресиране на проблема у нас. Засега създавам инстаграм страницата @metoobulgaria И приканвам всеки, който е имал подобен проблем да споделя. Също - търся си админ за страницата. Някой, който е лично съпричастен с каузата и иска да се бори за нея. 

Сега накратко ще споделя моята история с Карбовски, за да покажа колко сложни могат да са понякога нещата и да дам пример, че не е срамно да се говори. В проблема със сексуалното изнудване рядко има доказателства, защото всичко обикновено се случва в лични разговори. Тук, обаче, това, че съм вечно онлайн се оказа положително. Без да искам съм позаписала и позапазила доста неща. Публикувам някои смс-си пряко свързани с темата за сексуалните ултиматуми. Важното тук е не, че Карбовски е имал желания към мен. Това щеше да е нормално, ако той не беше стигнал до сексуално-работни ултиматуми в тях. Има секс - има предаване. Няма секс - няма предаване.

Историята:

Присъствах на рождения ден на Михаела Тодорова. Карбовски също беше там. Започна да ме навива да му бъда гост в предаването. Казах, че вече не искам да говоря за личните си драми и че единственият начин да участвам е като направим сборно предаване на “Маската” и “Втори план”. Той се съгласи и направихме социалния експеримент “Богат-Беден”. Предаването се получи удар в 10тката и Мартин заговори да имам рубрика при него.

Казваше, че той иска да се насочи към политическа журналистика, а аз да застана на неговото място. Радвах се много. Симпатизирах му безкрайно и му се възхищавах като на кумир. За мен да се уча от него и да го наследя беше златна възможност. Не след дълго, обаче, той започна да ми прави комплименти и закачки. Мислех си - те мъжете така се държат, въобразяваш си. После станаха директни покани.

И някак той все така извърташе нещата, че уж да се видим лично, за да говорим по работа, а все питаше и говореше за секс.

Започнах да се чувствам зле и да се опитвам да разгранича нещата. В типично свой стил с дълги, огромни обяснения му разказвах, че така не се работи и че отношенията не бива да се случват по този начин. Накрая всичко прерасна в директни ултиматуми и искания.

Кадри: Фейсбук - Мегз 

Постоянно ме склоняваше и убеждаваше, че това е нормално като ми казваше как всички преди мен са го правили. За мен беше избор на ценности - как да говоря за морал от телевизора като съм стигнала там неморално.

Започнах да ходя на срещите с омраза. Той искаше да са у тях, къщата му се ползваше за офис. На последната ни среща имаше и други жени - те пиеха, опипваха се и танцуваха - говорим за 6 -7 часа следобяда. Повръщаше ми се. Той ми казваше ти много закъсня и те се самопоканиха. Аз не издържах и на поредното притискане му казах някои неща, които мисля за него. Той е честолюбив и се скарахме. Една от пияните жени там взе да ме обижда и да ми казва да си тръгна. Аз се разплаках и си тръгнах. Оказа се, че съм си забравила портмонето.

Наложи се да идва СОТ-а, защото те бяха пияни и се заключиха. Това беше, после си мълчах. Казвах си - стига, минало заминало, не си създавай драми. После чух и за други случаи и реших да споделя.

Много момичета ми писаха, за да ми споделят как те също са получавали сексуални ултиматуми на работното си място или под...

Публикувахте от Megz.eu ( Онлайн Бутик ) в Неделя, 8 ноември 2020 г.
Novini.bg
215229 70

Свързани новини

Коментари 70

Добави коментар
аз

2020.11.12 | 15:58

70
дърт коцкар
ЕЛЕКТPА

2020.11.11 | 17:55

69
Тая мръсна гад, е правил и дунга дунга партита за Кауна Радеф...
Хаджиев

2020.11.11 | 12:46

68
Наредиха и Карбовски. Попадна в схемите на Мегз. Колко ли са и свършили парите , щом стигна до там.

2020.11.11 | 10:11

67
Не го харесвам Карбовски, но не виждам никакво изнудване от него. Тая цигaнка открадна джип, а сега се опитва да се изкара жертва

2020.11.11 | 09:13

66
Ако това се случва в САЩ, мангустите вече да пълнят дупарата на Мартинчо в следствения арест. Ако се случи в Германия примерно - отдавна да са му прекратени всякакви договори с телевизии и други работодатели. Ако се случи в Русия - ……… - там въобще нямаше да се разбере нищо! Затова тариката търси контакт с Фуражко - знае къде ще му минат номерата.

2020.11.11 | 09:03

65
Тая не открадна ли един джип? И сега се измъкна чиста като момина сълза, че почна и да се оплаква от "властова зависимост". Ай, сиктир ма
Lissa

2020.11.11 | 00:10

64
Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com
Един

2020.11.10 | 20:32

63
Като гледам колко мъже го подкрепят тоя мизерник ми се повръща. Сбъркан народ, затова и държавата ни е такава!
М даа

2020.11.10 | 19:55

62
Струва ми се, че Мартин започна много да говори срещу толупа. Хм.. и веднага се включиха в филма коврите. Мегз изнасилената хаха. Смешна схемаджийка също като гаджето дето е в пандиза сега.
Напротив

2020.11.10 | 19:08

61
Това, което е качила по - скоро говори, че тя намеква за тази тема, а той се опъва, наистина е странно.

Добави коментар

Водещи новини