Азис разобличи Палячи

  • 02 ноември 2020 09:14

  • 4852
  • 2
Азис разобличи Палячи
© Булфото, архив

Фолк певецът Азис се оказа голямата изненада в "Маскираният певец" през вторият му сезон. Докато колегите му в панела на шоуто стрелят имена на случаен принцип, то костинбродскияt славей определено проявява находчивост в предположенията си и аргументите му почти винаги са в правилна посока.

Миналата вечер той отново успя да разконспирира коя е личността криеща се под поредния свален костюм, а именно този на Палячи.

Нова Броудкастинг Груп разшири портфолиото си

"Това  е Теди Кацарова!", убеден беше Васко още преди три седмици, пише Hotnews.bg.

Дъщерята на Силвия Кацарова свали маската и изненадата смая всички в панела, както и малките зрители на шоуто, които фаворитизираха клоунския образ от началото на втория сезон на шоуто.

Сн. Булфото, архив

В шоуто бе свалена и още една маска, тази на гостуващата Звезда от миналото издание на "Маскираният певец". От костюма изскочи позабравения роден изпълнител Цветелин Атанасов, популярен повече като Цецо Елвиса.

Последвайте канала на

Novini.bg
4852 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ANTIFA

2021.03.15 | 20:59

2
БЪЛГАРКАТА БИЛА ИЗНАСИЛВАНА 200 ГОДИНИ ОТ ГЪРЦИ И 500 ГОДИНИ ОТ ТУРЦИ НО НА РОДЕНИТЕ ХИЛЯДИ ДЕЦА ИМ Е БИЛО КАЗВАНО ЧЕ СА ОТ БЪЛГАРИ ЗА ДА НЕ БЪДАТ УБИТИ ПО ВРЕМЕ НА СРЕДНОВЕКОВИЕТО СЕГА ТЕХНИТЕ НАСЛЕДНИЦИ СЕ ПОДИГРАВАТ С АЗИС НО СЕ СТРАХУВАТ ДА СИ НАПРАВЯТ ДНК ТЕСТОВЕ ЗА ПРОИЗХОД СТРАХ ГИ Е ОТ ИСТИНАТА

2020.11.02 | 09:23

1
Много голям виртуоз чак от хевиметъла са доволни че има оборот от авторските права през агенцията им

Добави коментар

Водещи новини