Защо Светлана Гущерова крие бременното си коремче?

Светлана Гущерова вече е в последния триместър на втората си бременност, но упорито крие наедрелия си корем. Запознати издават, че бившата плеймейтка и настояща милионерска съпруга не говори за предстоящото раждане от суеверие.

Хубавицата отказва да коментира състоянието си. Не показва и снимки с корем. Нейни близки твърдят, че тя е много суеверна и се притеснявала от лоши очи. Светлана била убедена, че много хора й завиждат за красотата, а на съпруга й Християн – за финансовите възможности, затова си завързала червен конец на лявата ръка, който да я пази от уроки, пише Уикенд, цитирани от Hotnews.bg

Макар че не е качила много килограми по време на втората си бременност, г-жа Гущерова вече има оформено коремче, което крие под широки рокли. Тя не е споделяла детайли за състоянието си, не акцентира върху личния си живот, нито се е споделяла кога се очаква щастливото събитие.

Отлично осведомени източници обаче издават, че наследникът им ще се появи на бял свят съвсем скоро. Любопитна подробност е, че личната астроложка на Светлана предсказала с точност кога ще забременее с второ дете. Младата майка следва стриктно съветите на звездите и винаги проверява дали влиянието на планетите е благоприятно, ако й предстои нещо важно. Тя се хвали, че астроложката, на която се доверява, досега никога не е бъркала в прогнозите си – предрекла й кога ще се омъжи, кога ще роди дъщеря си Анелия-Добромира и кога ще зачене отново.

Бременна ли е отново Светлана Гущерова?

Г-жа Гущерова е категорична, че никога няма да покаже децата си в социалната мрежа. За разлика от други популярни личности, тя стриктно пази щерка си от любопитните погледи, така ще направи и с бебето, което очаква. „Отговарям на тези от вас, които ме питат кога ще покажа дъщеря си – никога! Ако хората бяха малко по-добри и сърдечни, може би щях да я покажа на абитуриентския й бал!”, твърди Светлана.

„Искам децата да говорят поне 3 чужди езика, да учат, да се развиват. Навремето родителите ми ме съветваха да залягам над учебниците, наказвали са ме дори, но аз не ги слушах. Сега осъзнавам грешката си!”, споделяла е Светлана.

 Гущерова твърди, че с мъжа й Християн винаги са мечтали за голямо семейство и не изключват възможността да имат и трето дете. Тя не си губи времето и забременя повторно веднага щом дъщеря й навърши годинка.

Светлана вярвала, че хлапетата с малка разлика във възрастта ще имат по-силна връзка и ще се гледат по-лесно. Семейството не издава пола на очакваното бебе, но според хора от обкръжението им то е момче. Хубавицата е категорична, че няма да се върне към голите фотосесии и изцяло ще се отдаде на наследниците си. Навремето тя не пропускаше светско парти, ала животът й коренно се промени, откакто се обвърза сериозно с милионерския наследник Християн.

 

Коментари

 1. 2020.10.27 | 10:19
  На няколко пъти в статията прочетох, че Гущерова е хубавица?! Не знам кое ѝ е хубавото, пред вид множеството корекции по нея? А все още не е коригирала и очите си - с едното е кривогледа. Нямало да показва децата си - защо ли? Е, все някой ден те ще пораснат и ще тръгнат на училище. Тогава много хора ще ги виждат. И ако не тя, другите хора ще пуснат снимките им в социалните мрежи. Толкова натруфени са ѝ претенциите, че не осъзнава колко е смешна отстрани.
 2. 2020.10.26 | 12:37
  Още деца че ражда тая хубавица.
 3. 2020.10.26 | 11:52
  И на сливката ако иска да си върже червен конец, дреме ми
 4. 2020.10.26 | 11:40
  Новина за 1ва страница ли е това ???? 43киджии
 5. 2020.10.26 | 09:41
  възможно е друг да го е надул.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Коя от визиите на Деси Димитрова ви допада повече?

Коя от визиите на Деси Димитрова ви допада повече?

Избрано от Интернет