Антония от "Фермата": Нямам мъж и силикон

  • 22 октомври 2020 14:13

  • 20911
  • 13
Антония от "Фермата": Нямам мъж и силикон
© БТВ

Антония се превърна в една от най-обсъжданите жени в България заради участието си във „Фермата” и woman.bg едва дочака излизането й от предаването, за да я разпита защо няма мъж до себе си и с каква булчинска рокля планира да се ожени.

Красавицата е на 28 години, от Асеновград, но от малка живее в София. От тийнейджърка работи в бизнеса със строителни материали на родителите си. Не се страхува от физическия труд. Копала е градината на село и е доила крави. Не търси материалното, духовна и креативна е. Рисува добре, а тази година завършва специалност „Мода“ в НБУ и мечтае да стане стилист. Провокативна, секси и необвързана, Антония знае цената си, затова твърди, че самочувствието й има покритие.

-Как ви посрещнаха близките ви след излизането от „Фермата”. Имаше ли критики и как се чувствате?

-Веднага след като напуснах Жанета Осипова бързаше да ми се обади и да ме разпита за всички подробности. Най-близките ми –майка ми и баща ми дори ми казаха, че съм останала във „Фермата” твърде дълго и съм им липсвала. Те одобряват напълно моето държание, понеже аз съм в предаването бях това, което съм и в живота и не съм играла някакви роли. Нямаше критики и забележки от тяхна страна, но аз си направих самокритика. Имам самочувствие и то не е без покритие. Но не търпя критика. Чуя ли някой да ме критикува, ставам и излизам. Това е нещо, което трябва да променя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by A. Sandova (@antonia.sandova) on

-Споменахте плеймейтката Жанета Осипова. Това ли е една от участничките, с които ще продължите да бъдете близка и след предаването?

-Да, Жанета е една от приятелките ми. И аз не вярвах, че между две красиви жени може да се зароди приятелство. Може би зрителите са очаквали да се хванем за гушите в предаването, но ние си допаднахме още в самото начало и превърнахме това чувство в едно много близко приятелство. Тя ще остане и в бъдеще до мен.

Жанета Осипова влиза във "Фермата"

-Как едно хубаво момиче като Вас с бъдеще няма мъж до себе си?

-На този въпрос и аз нямам отговор. Може би имам твърде много изисквания към мъжете, на базата на връзките, които съм имала досега. Критериите ми са високи и малко мъже отговарят на тях. Но съм готова да дам шанс на някой, който отговаря на тях и нямам предвид да е красив на външен вид. След „Фермата” мъжката част от феновете ми не се е увеличила ужасно много, защото аз и преди това имах достатъчно обожатели. Сега непрекъснато ми пишат млади жени които се интересуват от начина ми на живот.

-Разкрийте и на нас част от женските си тайни за прекрасния ви външен вид…

-Важното е да се спортува поне по час и половина на ден. Не съм фитнесманиак и не стоя като вързана във фитнеса, предпочитам по-кратки, но по-натоварващи тренировки. Спортът може да не е само в зала, заменям го и с поход в планината и разходка. Използвам само натурална козметика, която сама си приготвям. Дори с билки, които аз отглеждам или купувам, но не от магазина.

Какво каза още Антония пред колегите от woman.bg може да прочетете тук.

Последвайте канала на

woman.bg
20911 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
Алтер

2020.10.31 | 11:47

13
А, джуките... Истински ли са, а, а, а?

2020.10.24 | 09:09

12
Боли ма шнура дали има пластмаса или не, боли ме кой си го тика в нея!
Калимира

2020.10.23 | 23:44

11
Леле колко сте пошли! Как може такива коментари! Ама че долни мъже! И двете са красиви, но Жани има индивидуалност преди пластичните операции. Сега е като изкуствена. Жалко. Тони въпреки всичко има и добри качества и смятам че ще бъде щастлива в живота си ако е разумна и стъпи здраво на земята.
Stamatis

2020.10.23 | 14:59

10
На 28 г. и сама! Такива са или много надути или много криви, най-често и двете! Моткат си и търсят млад, богат, умен и много красив, а попадат на някой грозен бияч женкар, който им разказва играта. После на 40 г. започват с инвитро процедурите след само 5 аборта и плачат, когато се окажат ялови! Това е......останалото са такива диви формати!

2020.10.23 | 10:57

9
Искам да я наeба добре
sefi

2020.10.22 | 17:23

8
Миналия петък получих $ 28755, защото съм без работа, искам да запазя проучването си, затова работих усилено миналата седмица и спечелих $ 19500. Предоставям на моите приятели и приятели да свършат тази работа. изучете този уебсайт, за да вземете допълнителни факти===>>>Careerclub9.com
az

2020.10.22 | 17:15

7
kva e taya pradnya

2020.10.22 | 15:36

6
Има тъпа селска физиономия

2020.10.22 | 15:36

5
Как ми се иска да я ебъ уе

2020.10.22 | 15:34

4
Бих я шибал ама ако ми даде 20лв

Добави коментар

Водещи новини