Съдят Брад Пит за изнудване

Жена от Тексас съди Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в за сумата от 100 000 долара, твърдейки, че актьорът я е изнудвал, пише "Монитор".

По нейни думи, холивудският ас е ухажвал и дори е споменал възможен брак, преди да я измами.

Адвокатите на Пит смятат, че жалбоподателката е била жертва на онлайн измама.

Кели Кристина, главен изпълнителен директор на фармацевтична компания в Плано, твърди в съдебни документи, че е платила на актьора да направи пет участия на събития в полза на благотворителна кампания от фондацията Make It Right Foundatio, създадена през 2007 г. за  изграждане нови домове за жертвите на урагана „Катрина“.

Тя също така посочва в съдебните документи, разгласени от вестник The Post, че между бившия на Анджелина Джоли и нея се е развила тясна връзка до такава степен, че те били обсъждали планове за брак. Според нея актьорът е бил отменял в последния момент всяко събитие, в което трябвало да участва с обещание за “следващия път”, като всеки път използвал разходите от 40 000 долара за презентацията.

Брад Пит отново ще става баща

Адвокатският екип на Брад отхвърля твърденията на Кристина. Според тях тя е била просто жестоко измамена от кибер мошеник, представящ се за звездата от “Седем години в Тибет”. Юристите депозираха жалба в съда в Тексас на 8 октомври, твърдейки, че той никога не е имал никакви отношения с Кристина. В жалбата се иска и прекратяване на делото.

„Това е тъжният случай на някой, който е станал жертва на онлайн измама. Някой, който няма нищо общо с известната личност и се представя за него. Надявам се, че други ще се поучат от тази злощастна ситуация.”, коментира запознат с делото.

 „Ние пледираме от март 2020 г. и аз чувам гласа си в медиите. Този ​​съдебен процес е важен за страната, така че ще продължа да се боря с Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в и фондация Make It Right. Имам 113 страници документи в подкрепа на обвиненията и твърденията. На негово място не бих очаквала този процес да приключи лесно“, заяви пред Post самата Кристина.

Коментари

  1. 2020.10.11 | 12:16
    ... фармацевтична компания с такава главна изпълнителна директорка!!! Подобни фирми са обречени на гибел още преди основаването им!
  2. 2020.10.09 | 19:36
    Тъпанарка. Брад Пит няма да седне да се излага с такива измами. Умрял за нейните 40 000 долара. Той печели милиони на час. Всички жени са му в малкото джобче - ще й предлага брак. Ха ха ха .
  3. 2020.10.09 | 18:14
    Ще се бори да открадне малко слава и да е изведстна с това, че е известна. Поредната.
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Коя от визиите на Деси Димитрова ви допада повече?

Коя от визиите на Деси Димитрова ви допада повече?

Избрано от Интернет