Плеймейтка атакува НАТФИЗ

  • 08 октомври 2020 14:10

  • 2044
  • 1
Плеймейтка атакува НАТФИЗ
© YouTube/Playmate Of The Year Bulgaria

Плеймейтка става наркоманка! Блондинката шмърка дрога с куп разголени моделки. След това започва диво парти с масово друсане на наркотици, алкохол и разюздани еротични сцени.

Това се случва в първото киноучастие на плеймейтката Янита Гашина. Фаталната русокоска участва в епизод от сериала "Пътят на честта", където изиграва ролята на наркоманка, щедро пълнеща ноздрите си с бял прах в компанията на още няколко еротични девойки и двама мъже.

Всичко това не е случайно. Надарената мацка мечтае да бъде актриса. "Родителите ми ме спряха да кандидатствам в НАТФИЗ с идеята, че трябва да уча нещо "по-нормално", което да ми носи повече доходи и стабилност. Затова се записах в УНСС. Но следващата година отивам в НАТФИЗ и ще уча актьорско майсторство. Отиват ми ролите на психопат и наемен убиец", сподели пред "България Днес" русокосата моделка.

Тя е на 27 години и е категорична, че никога не е късно човек да се научи на онова, което най-много желае да прави.

"Може би в НАТФИЗ ще срещна подходящите хора, които да ми помогнат да изградя кариера в бъдеще. Дали ще е бляскава или не времето ще покаже. Да влезеш в ролята на сериен килър е не просто да играеш, а да се сраснеш с героя си. Винаги съм се чудела какво се случва в главите на хора с подобни съдби, какво ги провокира да станат такива. Да влезеш в профила на такъв психопат е вълнуващо, потискащо и любопитно", разказва още пред вестника Янита.

Столичанката вече има "психопатски" опит. Тя се снима в клипа на Слави Трифонов и Гъмзата към песента "Бягай". В лентата Гашина вади сатър в болнична стая, в които целите стени са оплискани в кръв. Тя пее вместо шоумена и основател на "Има такъв народ" и стряска друга девойка, бягаща от острието й.

"Харесвам Слави! Той е прекрасен шоумен и добър водещ и професионалист. Не съм мислила дали бих гласувала за него, според мен той е роден за други дела. Ако смята, че по този начин ще бъде полезен на обществото, няма нищо лошо да опита, но за мен мястото му е на сцената", споделя още русокосата фурия.

През последните години Янита работи в сферата на шоубизнеса и рекламата, а от година насам се е обърнала към по-нетрадиционен бизнес, свързан с опазване на здравето, здравословен начин на живот и личностно, духовно и емоционално развитие.

"Също така съм горд собственик на гора от дръвчета, с които допринасям за добрата околна среда на България. Харча според това, което имам. Живяла съм и с много, и с малко. Не съм от жените, които правят всичко в името на лъскавия живот, и никога не съм смятала, че щастието може да се купи с пари. Водя приличен живот, не се оплаквам. Нито съм бедна, нито богата. За сметка на това душата ми е съкровище", разказва още Янита Гашина.

Последвайте канала на

Novini.bg
2044 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.10.08 | 14:44

1
За НАТФИЗ е нужно нещо повече от джуки и цици...

Добави коментар

Водещи новини