Луна разкри тайната на божественото си тяло, обеща гола фотосесия

  • 05 октомври 2020 11:00

  • 3809
  • 3
Луна разкри тайната на божественото си тяло, обеща гола фотосесия
© Фейсбук

Самопровъзгласилата се за президент певица Луна разкри рецептата си за дълги и стройни крака. Блондинката, която се гордее с „тялото си на богиня, единствена в България“, направи откровението след множество запитвания от страна на феновете си.

"През ден правя по 150 клека с тежест 20 кг. 2 пъти седмично минавам между 6 и 7 километра, разхождайки се сред природата. Два пъти седмично тичам в парка, ако времето го позволява, или във фитнес залата по 60 минути. Преди 10 години съм си правила операция за удължаване на краката с 5,6 см в Австралия. Правила съм си веднъж пластика на бедрата, дупето и лазерна интервенция на кожата в тази област", споделя Луна.

Тя не е от хората, които ще скромничат и без свян заявява, че е номер 1.

"Тялото на Луна! Перфектното тяло, единствено в България! Поради огромния интерес след отстраняването на плаващите ми ребра ви позволявам да се полюбувате с още един кадър на най-красивото тяло в България. Моето. Гледайте и сравнявайте реалност, истина и актьорско превъплъщение във видеоклипа на всички времена "Луна Президент". Очаквайте продължение ... голата ми фотосесия!", закани се тя.

Преди да обещае, че ще си прави голи снимки, 49-годишната певица обяви, че има талия 60 сантиметра:

"Махнах двете си плаващи ребра и талията ми е 60 см, така постигнах и тяло на богиня, единствена в България. Напълно идентична с визията ми във видеоклипа "Луна Президент", любим на всички! Мерките са ми 90-60-90! Безупречни! И това показвам за пръв път пред всички вас, моите любими фенове и гласоподаватели. Очаквайте съвсем скоро и фотосесията ми, в която изцяло ще разголя тялото и душата си пред вас!", обещава Луна.

Луна си махна две ребра! Вижте резултата!

Novini.bg
3809 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
тая

2020.10.05 | 21:24

3
тая като е дърта вече, дали дава да се празнят вътре????
Д-р Иванов

2020.10.05 | 19:21

2
Колегата я изпуснал пак ... често се случва И пак ли ви говори за Австралия - любима тема и е

2020.10.05 | 11:52

1
Много си тъпа Луна ли си, звезда ли си, че дори не можеш да го осъзнаеш!

Добави коментар

Водещи новини