Тони Стораро: Бог ме спаси от COVID-19! Лекуваха ме с 4 антибиотика

„Бог ме спаси от Ковид-19! Чу молитвите ми и ме избави от коварното заболяване”. Това разкри изпълнителят Тони Стораро.

Хитовият музикант се оказа заразен с опасния вирус. Тони бе диагностициран с Ковид в началото на месеца. След почти две седмици в болницата в Шумен Стораро-старши вече е изписан. И продължава да се лекува в дома си.

„Вече съм по-добре. Изписаха ме. Сега ще бъда под карантина 10-ина дни. Ще използвам това време, за да си върна силите“, разкри музикантът.

Стораро има съмнения къде е пипнал Ковид. Човека-глас предполага, че се е заразил или докато пее на сватба, или на участие в Слънчев бряг.

Тони Стораро: Не се правя на болен!

,,Не послушах близките си. Те ми казваха да не се прегръщам и целувам с всеки. Ама аз си знам моето. Бях на една сватба. На нея се прегръщах с всички. Лепяха ми пари по челото. Няколко дни преди да усетя, че нещо не съм добре, пях в Слънчев бряг. Докато бях на сцената, започнах да се потя обилно. Сигурно тениската ми тежеше един килограм. Бях вир вода. А климатикът зад мен духаше здравата. На следващата сутрин се почувствах зле. Премерих си температурата. Беше 37 и половина. Звъннах на лекаря си, който е в София. Каза ми да не се тревожа. Сигурно съм пипнал някой летен грип. Обясни ми какво да си купя от аптеката и да си почина ден-два", довери още Стораро.

Въпреки лекарствата, които приема, състоянието на Тони не се подобрява в следващите дни. Чувства се уморен. Има лека кашлица, а температyрата му не спада. Решава да отиде да си снима белите дробове в родния си Шумен.

„Не знам как ми дойде наум да го направя. Не казах на никого - нито на жена ми, нито на децата. Запалих колата и отидох. Докато се кача до рентгена, се задъхах. Едвам стигнах. Беше ми много зле. Премериха ми температурата. Апаратът показа 38 и половина. Лекарят, който ме снима, е един от най-възрастните, но и от най-добрите в Шумен. Когато видя състоянието на белите ми дробове, каза: „Мале, мале". Много се изплаших от думите му. Кръвното ми скочи рядко. Пулсът ми се ускори, стигна до 130 удара в минута. Лекарят ми сподели, че имам тежка пневмония и трябва да остана да се лекувам в болница. Лекуваха ме с четири антибиотика, толкова зле бях“, разказа Стораро-старши.

Чрез „България Днес" Човека-глас направи апел към всички, които имат съмнения, че са болни от Ковид. „Хора, не подценявайте вируса. Много е опасен. Ако няколко дни имате температура, кашлица и се чувствате отпаднали, отидете да си направите тест и снимка на дробовете. В първите шест-седем дни Ковид е в трахеите. След това тръгва към белия дроб. Ако се хване в началото, се прекарва в пъти по-леко", споделя Стораро.

Коментари

 1. 2020.09.16 | 22:47
  коронавирус не се лекува с антибиотици бе мангал мазен!!!
 2. 2020.09.16 | 17:37
  mangal
 3. 2020.09.16 | 17:25
  спасиха те лекарите, Бог щеше да те остави да умреш в агония, бавно и мъчително
 4. 2020.09.16 | 14:22
  Тони , сигурно и Бог е помогнал , но не са ли ЛЕКАРИТЕ И СЕСТРИТЕ , които са се въртяли около теб и са ти ПОМОГНАЛИ да оздравееш ???!!!!!!!!!!
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Бихте ли уголемили устните си?

Бихте ли уголемили устните си?

Избрано от Интернет