Ирина Шейк съди рапър, „посегнал“ на лицето й

  • 14 септември 2020 17:59

  • 1889
  • 1
Ирина Шейк съди рапър, „посегнал“ на лицето й
© Getty Images

Супермоделът Ирина Шейк подаде съдебен иск срещу свой сънародник – рапъра Владимир Горяинов, по-известен като Володя XXL. Наскоро 19-годишният музикант и влогър пусна нова песен, посветена на красавицата, в която казва: „Правя млечен шейк по лицето на Ирина Шейк“, пише "Монитор".

Двусмислената фраза обаче не се харесала на прочутата моделка и много скоро начинаещият хип-хопър получил съдебна призовка, за което самият той се „похвали“ в Инстаграм.

Ирина Шейк бе обявена за най-добрия модел на бански

„Песента „Млечен шейк“ няма да излезе. Можете да поблагодарите за това на Ирина Шейк“, написа на феновете си в социалната мрежа той.

Впоследствие младежът промени скандалната строфа на „Правя млечен шейк за самата Ирина Шейк“. В сторитата на рапъра има запис от негов концерт, по време на който той, заедно с публиката, скандира името на супермодела. Той я е отбелязал в клипа и пише, че публиката я подкрепя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Этот момент настал... Иск был против первой версии песни, новый текст оценили и вы все и САМА Ирина!! Хотя со мной она отказалась делать фото, и отказалась стать лицом обложки трека. Но зато @peyzu из @didenokteam сделал отличную фоточку на память! Спасибо моей команде за помощь по всем вопросам. ТРЕК ВСЁ ТАКИ ВЫЙДЕТ 16 СЕНТЯБРЯ Я не хотел заводить свой Канал на ютубе, но завтра расскажу все подробности этой странной истории!Ждёте?

A post shared by Вова Горяинов (@volodya.xxl) on

Последвайте канала на

Novini.bg
1889 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
поп Грую

2020.09.14 | 18:41

1
И аз ше й се изцфъкам ама на дупенцето

Добави коментар

Водещи новини