Анита Мейзер под карантина на Хаваите

  • 17 август 2020 09:13

  • 9429
  • 8
Анита Мейзер под карантина на Хаваите
© Facebook

Под карантина е поставена скандалната силиконка Анита Мейзер на Хаваите. Това се е наложило заради пандемията. За неволите си, съпътствали поредното й екзотично пътуване, сексбомбата споделя в социалната мрежа.

Мейзер отпътувала към Хаваите от Лас Вегас. Някогашната миска тихомълком се изнесе в столицата на хазарта, след като изтърпя присъдата си у нас за смъртта на мъжа й Николай, който бе задушен със свински опашки преди четири години.

Откакто стъпи на американска земя, бившата затворничка демонстрира луксозен начин на живот. Твърди, че е изчистила от обкръжението си всички хора, които излъчват негативна енергия. Вероятно по тази причина около нея са останали малцина приятели, които я придружават в пътешествията й по света. И този път Мейзер остана вярна на себе си и предпочита да прекара ваканцията си на Хаваите с две-три приятелки, които я подкрепят морално, докато търка нар в Сливенския затвор.

Мейзер и компанията й наемат самостоятелна къща за гости в изолиран курорт, разположен в хавайската джунгла, в непосредствена близост до плажа. Скандалната силиконка предприема екзотичното пътуване, след като на островния щат мерките срещу коронавируса са леко облекчени и авиокомпаниите увеличават броя на полетите си от континенталната част на САЩ до световната туристическа дестинация, пише "България днес".

Въпреки разхлабването на режима и колосалните загуби от туризма хавайските институции продължават да налагат строга 14-дневна карантина за всички пристигащи. Властите строго следят за спазването на изолацията, се разбира от постове на Мейзер в мрежата. Тя прекарва две седмици в хотелската си стая. Дните й минават в четене на книги на верандата с изглед към океана, разговори с приятелките й и леки разходки в джунглата около луксозното бунгало.

Анита Мейзер: Няма по-корумпирана страна от България

Сексбомбата стоически издържа карантината, след която започва истинската й ваканция, която ще продължи още две седмици.

"След 14 дни карантина... се чувствам добре да бъде официално свободна", споделя Анита с феновете си в социалната мрежа.

След дните в изолация тя светкавично побързва да се наслади на прекрасните хавайски плажове със златист ситен пясък и изумрудени води. Една от зоните по крайбрежието Анита сравнява с българските Златни пясъци, докато джапа в кристално чистата вода. Пред дружките си Мейзер често споделя, че не може да живее без море, защото то я зареждало с духовни сили. Най-много обичала Варна и околностите. Мейзер била много тъжна, защото вероятно никога повече нямало да стъпи на българска земя, защото у нас я дебнели зли хора с лоша енергия.

Последвайте канала на

Novini.bg
9429 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
@ААЗ

2020.08.19 | 14:01

8
Какъв парафин съм и приготвил , че не на хавайте ами и до Мадарския конник ще се качи
Народен човек

2020.08.17 | 11:25

3
Където и да идеш по света, винаги ще си останеш грозна и противна циганка !
Мими

2020.08.18 | 12:30

7
Ивероятна убийца, без нужната присъда !
ск

2020.08.18 | 02:47

6
Зашто не пускаш коментара

2020.08.17 | 17:32

5
ДА ДОЙДЕ И ДА ИЗЧИСТИ КРЪСТОВИЩАТА ОТ МРЪСОТИЯТА, ЩОМ Е НЕДОВОЛНА ОТ БЪЛГАРИЯ.

2020.08.17 | 11:46

4
Ай стига с тая мангасарка,айшето си остава айше,и на луната да се качи

2020.08.17 | 10:59

2
Всичко може... на този свят.
мучо

2020.08.17 | 10:03

1
заредихте ме с енергия за целия ден, радвам се че съм информиран за живота на "мейзерката"...........

Добави коментар

Водещи новини