Синоптичка на крачка от смъртта на плажа

Красивата синоптичка на БНТ Ева Кикерезова претърпя инцидент по време на лятната си почивка на морето.

Преди ден – точно преди да се отправи към столицата със съпруга си, чаровната блондинка за малко не се удави. Това разкри самата тя, като сподели травмиращия разказ в социалните мрежи.

„Много се чудех дали да го направя, тъй като историята е доста лична и е отпреди няколко часа, но ще го направя в знак на признателност и благодарност...“, пише Кикерезова.

Инцидентът се случил в края на деня, когато с мъжа й Явор влезли за последен път в морето. 20 минути по-късно обаче рип (обратно течение) завлича водещата на прогнозата за времето по БНТ.

„Аз винаги съм била доста уверена във водата и със самочувствие, че плувам добре. Без да се усетя обаче, за секунди попаднах в нещо, което по-късно разбрах, че се нарича рип и започна да ме тегли навътре. Междувременно вълните станаха огромни и много мощни. Разбиваха се много бързо една след друга и тъкмо да си поема въздух, веднага ме засипваше друга“, спомня си Кикерезова, като признава, че вече е усещала как се дави.

Свалят Ева Кикерезова от екран

Именно тогава се появил и Явор. Адвокатът има опит в плуването, като в продължение на две години е бил и спасител на Атлантическия океан в САЩ. Тази негова подготовка, смята Ева, била ключова за нейното спасяване. По думите й мъжът й се опитвал на няколко пъти да я издърпа и повдигне над вълните.

„Не знам след колко опита усетих това дъно и започнах да плувам. Беше успял да ме избута настрани от силното течение... Веднага мина пред мен и ме издърпа и най-накрая успях да поема въздух. Извади ме на брега, а аз можех само да дишам, да кашлям водата, която поех, и да плача в него... Да плача и да му благодаря, че ме извади от най-опасната ситуация, която до този момент животът ми е предлагал“, откровена е синоптичката. И допълва, че за първи път се е чувствала толкова безсилна и нищожна пред природата.

Коментари

 1. 2020.08.12 | 12:01
  А мъжа й Кикерез ли се казва?
 2. 2020.08.11 | 16:13
  Ся ще му се отблагодари подобаващо.
 3. 2020.08.11 | 14:22
  Като не моеш да плуваш продължавай с генбенг с колегите !!!!
 4. 2020.08.11 | 11:19
  Това какво ни засяга,няма ли за какво да пишете.
  1. 2020.08.11 | 11:36
   Споделя жената,за да се пазят останалите хора.
 5. 2020.08.11 | 11:25
  Бойко е виновен,оплачи се на радеФ
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Бихте ли уголемили устните си?

Бихте ли уголемили устните си?

Избрано от Интернет