Сашка Васева стяга сватба, певицата сияе от щастие

Сашка Васева се готви за сватба в близко бъдеще, пише "България днес".

Синът ѝ – Христо-Никола, повече от година е влюбен в негова бивша съученичка. Красавицата Йоанна и звездният наследник демонстрират сериозни отношения и дори вече живеят под един покрив. Сашка безрезервно подкрепя избора на сина си е доволна от красивата Йоанна.

Сашка Васева с 1700 евро пенсия

Христо-Никола е по-голямото дете на 53-годишната фолк легенда. През 2019 година Сашка Васева изпрати с пищен абитуриентски бал наследника си, който завърши с отличие столично училище. Зеленоокият младеж се изявява от няколко години като модел. Близките му го описват като срамежлив, но той пък няма намерение да се развива в шоубизнеса. Сашка Васева има и дъщеря Христина-Елена, която също като брат си се занимава с мода, но още е малка за сериозна кариера.

Децата на Сашка са от бизнесмена Христо Бакърджиев, с когото Дупнишката Мадона живее вече повече от 20 години. Бракът им подобно на много други връзки претърпява трусове през годините. През изминалото лято се носеха упорити слухове за развод между тях, които  ядосаха Сашка.

Въпреки приятните емоции около щастието на сина си, преди да мисли за сериозна подготовка за сватбата, Сашка  трябва да успее да излекува очите си.

Асистент води Сашка Васева по участия

Певицата страда от атрофия на очния нерв и е загубила почти напълно способността да вижда. Тя има участия, на които пее през по-голямата част от времето седнала, допълва изданието.

Коментари

 1. 2020.08.09 | 20:22
  Ко ми дреме
 2. 2020.08.09 | 20:21
  Каква сватба на тая срара чанта!!!! Хората са изкрейзили, вероятно от ковида!
 3. 2020.08.08 | 09:41
  A съученичката знае ли?
 4. 2020.08.08 | 04:07
  Мадона ?Друг път
 5. 2020.08.07 | 14:13
  Дупнишката мадона
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Бихте ли уголемили устните си?

Бихте ли уголемили устните си?

Избрано от Интернет