Отварачката лъже, че спира да пее, за да не я разпознаят в "Маскираният певец"

07 август 2020 09:15

Отварачката лъже, че спира да пее, за да не я разпознаят в "Маскираният певец"
© Facebook
2157 0

Най-новото тайно попълнение в "Maскираният певец" е Мария, пише "България днес".

Фолкдивата, която преди дни обяви, че слиза от сцената ще участва в предаването на Маги Халваджиян. Според слуховете именно риалити форматът става причина Мария да сложи фиктивна точка на кариерата си. Така на практика ще успее да се прикрие по-добре. На чалга певицата няма да й се налага да търчи по участия след края на предаването, което беше основен проблем на колежката й Алисия, която трябваше да пее след лайфовете в различни клубове в страната. Така стратегията на Отварачката да успее да се задържи по-дълго на сцената на маскирания певец става още по-успешна.

Мария нажежи страстите в новото си видео

Феновете са сигурни, че Мария ще се върне в „Пайнер“ след края на риалитито. Почитателите на "Маскираният певец" са  категорични, че Мария ще бъде изключително лесно разпознаваема, заради отличителните белези - ниския си ръст и специфичния глас.

Вече се завъртат и коментари около евентуалния избор на костюм за певицата. Според майтапчии трябва да заложи на отварачка или бутилка бира, макар това да е ясен жокер, който ще я издаде със сигурност, допълва изданието.

Novini.bg
2157 0

Свързани новини

Коментари (0)

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини