Обвиниха Джони Деп в опит за убийство

  • 21 юли 2020 07:39

  • 2134
  • 4
Обвиниха Джони Деп в опит за убийство
© Getty Images

Сагата между вече бившите съпрузи Джони Деп и Амбър Хърд продължава. В момента тече дело срещу издателите на британския таблоид The Sun, заведено от актьора, заради описваща го като „бияч на съпруги“ публикация от 2018 г. Хърд е сред свидетелите, явили се пред Върховния съд в Лондон. Пред Темида тя заяви, че екранният Карибски пират няколко път почти не я е убил и многократно я е заплашвал, че ще го направи, пише "Монитор".

„Някои инциденти бяха толкова сериозни, че се страхувах, че той ще ме убие - или умишлено, или просто губейки контрол и стигайки твърде далече. Той многократно ме е заплашвал с убийство, особено на по-късните етапи от връзката ни“, заяви от свидетелската скамейка  34-годишната звезда от „Аквамен“.

Тя проплака и от обиди от негова страна по неин адрес от типа „повлекана“, „гладна за слава“ и „проститутка за внимание“. Тези епитети получавала, ако е облечена провокативно.

Джони Деп отново отрече в съда да е удрял Амбър Хърд

„Физическият тормоз включваше удряне с юмруци, шамаросване, ритане, блъскане на главата и задушаване. Той освен това хвърляше разни неща по мен, най-често стъклени бутилки, дърпаше ме за косата, и ме буташе и тласкаше към земята“, изповяда се още Амбър.

Самият Деп отрича да е проявявал насилие към нея. Напротив – по негови думи, бившата му го е удряла и тормозила.

Припомняме, че в началото на годината се появи скандална кореспонденция между холивудския ас и колегата му Пол Бетани, която датира от 2013-2014 г. „Нека я удавим, преди да я изгорим! И тогава ще имам овъглен труп, за да се уверя, че е мъртва“, предлага Джони на приятеля си. Тогава това не бе прието за сериозно доказателство.

Междувременно феновете на Деп у нас останаха разочаровани от факта, че той няма да посети България тази година. Причината – рок съставът The Hollywood Vampires, който трябваше да забие в столичната зала „Арена Армеец“ на 11 септември, отложи европейското си турне с 12 месеца. Очаква се Деп, Алис Купър и Джо Пери да отправят поздрав към родните меломаните на 1 септември.

Последвайте канала на

Novini.bg
2134 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2020.07.22 | 14:29

4
Оо ама разбира се, че тва с трупа ще го приемат за несериозно доказателство. Все пак Джони си плаща милиони, за да бъдат отхвърлени нещата срещу него!

2020.07.22 | 14:03

3
Не беше изненада от Джони Деп. Още от ранна възраст е имал куп проблеми с дрога и алкохол. Амбър даже твърде много го е търпяла. Ако беше някоя друга сигурно и една година нямаше да го търпи тоя. Чак пък и се оправдава и си измисля, че тя го била тормозила. Жалка работа е Джони, дърт боклук!

2020.07.21 | 09:30

1
Джони настъпи мотиката като се хвана с откачената лесбийка Хърд. Тя е твърдо решена да го унищожи, защото е честен. Американците се самоунищожават, защото продължават да дават права на феминистки, негри, латиноси, гейове и всякакви изверги и грешки на природата.

2020.07.21 | 10:46

2
Ама не можеш да отречеш, че тая става за системно чукане във всички възможни проходими места по тялото ;)

Добави коментар

Водещи новини