Андреа търси помощ от преподобна Стойна

  • 14 юли 2020 15:00

  • 3781
  • 3
Андреа търси помощ от преподобна Стойна
© Фейсбук

Чудодейната сила на Преподобна Стойна помага на АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа,, пише в. "България днес".

Една от най-коментираните напоследък фолкпевици посети с. Златолист, мястото, на което е погребана учителката на баба Ванга. Вярващите са категорични, че там има чудодейна сила, която цери различни болести и помага на отчаяни майки, които не успяват дълго време да забременеят.

Андреа отслабна, но не може да си хване гадже

Според легендата вековното дърво, до което се е снима и АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа,, помага на хиляди жени да излекуват безплодие. Чинарът е на повече от 1300 години, а поверието гласи, че всеки, който седне и се полюшка на люлката в клоните му, ще успее да отгледа своя рожба. АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа,, която от от близо два месеца официално е разделена с Кубрат, се обърна към светицата, за да се отърве от всичко негативно в живота си. Според слуховете от последните години именно проблеми със забременяването обтягат отношенията между Кобрата и АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа,. В медиите неведнъж е писано, че АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа, преминава през хормонални терапии и това става една от причините и за качването на килограми. Самата певица пише под снимката от с. Златолист:

"Да се докосна до вековния чинар, който е на 1300 години, да усетя енергията, да чуя вятъра, който подухва между листата му, като че хиляди души, мигове, болки и щастие са започнати в него. Легендата гласи, че чудотворното дърво се извисява още от създаването на българската държава! Чудото тук витае навсякъде. Посетете Златолист и се поклонете на гроба на пророчицата Стойна. Постойте в минутка размисъл - за нея, за вас, за близките ви хора, за житейския си път. Мястото е невероятно красиво, а хилядолетният, величествен чинар в двора на църквата вменява удивително спокойствие - сякаш времето е спряло."

Андреа пак развихри мъжкото въображение

Русокосата изпълнителка отнесе и доста негативни коментари заради неприличното облекло, с което отива на такова свято място. Недоброжелатели недоволстват заради оскъдните дрехи, които така или иначе са запазена марка на 33-годишната чалгаджийка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Да се докосна до Вековния чинар, който е на 1300 години, да усетя енергията, да чуя вятъра, който подухва между листата му като, че хиляди души, мигове, болки и щастие са запечатани в него. Легендата гласи, че чудотворното дърво се извисява още от създаването на българската държава! Чудото тук витае навсякъде. Посетете Златолист и се поклонете на гроба на пророчицата Стойна. Постойте в минутка размисъл - за нея, за Вас, за близките Ви хора, за житейския си път. Мястото е невероятно красиво, а хилядолетният,величествен чинар в двора на църквата вменява удивително спокойствие - сякаш времето е спряло.

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on

Последвайте канала на

Novini.bg
3781 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
El toro de la Vega

2020.07.14 | 20:33

3
Chuval sam za mnogo gadateli,lechitelu,hodji i prorochici!No Andrea samo s mandarcane shte se izlekuva!

2020.07.14 | 19:08

2
Миндил, и кората на чинара да загризеш все тая.
a

2020.07.14 | 16:21

1
Жалка к-рва

Добави коментар

Водещи новини