Алисия завзе територия на Николета!

  • 08 юни 2020 15:29

  • 20195
  • 7
Алисия завзе територия на Николета!
© Фейсбук

Нищо никога не е приключило! АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия и Николета, съпернички, по-остри от "Левски" и ЦСКА, от СДС и БКП, пак са в схватка. Сега в атака е АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, която завладява територии, доскоро заемани от Николета Лозанова.

Този път не е за откраднати мъже - този "мач" двете силиконки вече са го играли. Сега става дума за бизнес. АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия скача в света на модата. Свят, от който Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През избяга преди няколко седмици. Плеймейтката се занимаваше с тежкарско бельо, носещо нейните инициали, което се радваше на голям интерес. В карантината Николета хвърли бомбата, че се оттегля от бизнеса - отношенията между нея и фирмата, изработваща продуктите, се влошили неимоверно. Николета намекна, че става дума за разногласие за качеството на продуктите, пише в. "България днес".

Сега АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия обяви, че е готова с нов проект. Не музикален, а от света на модата - прави колаборация с известна дизайнерка за нейна линия луксозни спортни бюстиета, клинове и екипчета.

"Днес е много специален ден за мен! Щастлива съм, че успях да сбъдна и втората си детска мечта! Заедно с Димка Шаламанова направихме страхотна колаборация, в която вложихме сърцето и душата си. Нещо много чакано и работено от двете! Гарантираме, че ще ви бъде много удобно!", с гордост обяви АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия.

"Много съм щастлив, че моето сладурче АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия сбъдна поредната си мечта и вече е факт нейната марка с топ яки дрехи! Радвам се, че бях част от проекта и тази снимка е само началото... очаквайте още много! Пожелавам ти най-големия успех на света, заслужаваш го и знам, че ще го имаш! Обичам те, сладурче!", не закъсня пожеланието на топкоафьора Ивайло Колев.

Първите промоционални снимки на продуктите са факт - на тях млади мацки с перфектни пропорции са облечени в спортни одежди от еластични материи, които подчертават формите им. Позират до черно "Ферари", за да е ясно, че това не са случайни клинчета. Нещата са сериозни.

"Това е само началото! Нещо много секси и много удобно се задава!", коментира развълнувана дизайнерката Димка Шаламанова, с която АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия обединява усилия. Шаламанова е от Пловдив и е обявена за жена на 2011-а в категория „Мода и дизайн“ на списание "Грация", а през декември 2012-а е номинирана в специалното издание на списание "Форбс" за успелите българки в категория "Мода и бизнес".

Споделянето на една и съща територия от АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия и Николета не е нещо ново. Преди години Николета открадна Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб от АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, Ники Михайлов пък от Николета пристана на АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, накрая Ник М. се върна при Николета, където е в момента.

Novini.bg
20195 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2020.06.08 | 23:01

7
Димка Шаламанова ше я пръсна от сeкс. И после другите две кyрви. И накрая Димка пак ще я мина
Перуника

2020.06.08 | 17:33

2
Е щом педеругата рекламира екипчета, работата е ясна.....
вис

2020.06.08 | 19:48

6
палячо, колата е ферари портофино и знаем на кой е ! Карай си дарака и мълчи!
gost

2020.06.08 | 18:32

3
Колата и гаража са мои, пък не знам!

2020.06.08 | 19:42

5
Искам да чyкам Димка Шаламанова с всичка сила

2020.06.08 | 19:05

4
Как ми се иска да ги наeба и трите подред. Ще започна с Димка Шаламанова

2020.06.08 | 15:47

1
Бих и се изпразнил върху черното горнище!

Добави коментар

Водещи новини