Андреа към Кобрата: Не отмъщавам, но и не съм простила!

05 юни 2020 12:59

Андреа към Кобрата: Не отмъщавам, но и не съм простила!
© Facebook/OfficialPageAndrea
12157 5

"Ти беше всичко за мен, сега си просто урок!" Така се обърна към бившия си любим Кубрат ПулевКубрат ПулевКубрат Венков Пулев (известен като Кобрата) е български боксьор, бивш национален фолкпевицата АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа,, която само преди дни разобличи успешния ни боксьор в паралелна връзка с друга жена. Оттогава Теодора Андреева, каквото е истинското име на изълнителката, не спира да качва истории в интернет, насочени към изневери, предателства и мерзост.

Последно тя публикува цитат от великия поет на Изтока - Омар Хаям. "Себе си да отдадеш - не значи да се продадеш. И с някого да спиш - не значи да преспиш. Да не отмъстиш - не значи всичко да простиш. До някого да не си - не значи да не го обичаш. Да, аз не отмъщавам и не всичко съм простила", публикува АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа,.

По всичко личи, че певицата едва започва с отмъщението към Кобрата и мисли още схеми, с които да го разобличи.

Тя очевидно няма да спре скоро войната с боксьора и сама намекна за това: "Пазете се от яростта на търпеливия човек. Понякога трябва да станеш звяр, за да говорят с теб човешки".

Андреа за пореден път жегна бившия си

Изпълнителката на "Най-велик" отговори и на въпроси и на вестник "България Днес" дали само слабаците изневеряват?

"Хм, интересно. Хората изневеряват, когато имат грешна представа за морал и за това кое е правилно и кое не. Първо се учат от родителите. Ако и те не се справят, тогава остава само Господ. Но изневярата става и когато човек не вярва в себе си, не е уверен. Тогава създава грешна представа за себе си в обществото. Изневярата невинаги се състои в сексуални отношения. Изневярата към собствените вярвания е предателство", отговори АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа, и допълни: "Дали вярвам в хората след нея? Истината е, че не вярвам вече в празни приказки. Много е грозно да говориш за патриотизъм, за свободен дух, за това как хората сами трябва да си вяравт, да бъдат обединени, чисти и истински. А в същото време самият ти да виждаш в огледалото истинската си същност, която е различна", сподели АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа,.

Певицата е категорична, че не съжалява за това, което направи, като разобличи любимия си в изневяра и предателство с думите:  "Имам колежки и приятелки, които са наясно с много от нещата, които се случват в живота им, и не са хубави, но се примиряват, намират оправдания. Аз просто не съм такъв човек поради простата причина, че имам по-несломим дух. Не обичам фалша. А и за човек, борил се да постигне всичко сам през годините, като жена и морал, смятам, че не в мен е грешката за това, което направих. Вече никога не бих стъпкала себе си в името на чужди интереси. Само за това се обвинявам - че последните години позволих да ми влияят на кариерата, а не трябваше", смята АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа,.

Според думите й самата тя никога не би влязла в ролята на любовница, защото "прекалено уважава себе си". "Нищо не мисля за този тип жени. По-важно е те как приемат личността си, дали достатъчно обичат себе си и другите", отговаря АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа,.

Андреа: Кобрата ми е изневерявал, докато ме молеше да му родя дете

Драмата в отношенията на АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа, и боксьора Кубрат ПулевКубрат ПулевКубрат Венков Пулев (известен като Кобрата) е български боксьор, бивш национален започна в средата на миналия месец, когато стана ясно, че двойката е разделена, след направен втори опит да започнат "на чисто". Новината за окончателната разлъка сподели самата певица, която написа дълга публикация в профилите си в социалните мрежи, а като причина за решението тя изтъкна "животинските нагони" на боксьора. "В моя случай, за съжаление, аз се подведох, че познавам добре половинката си, а се оказа, че само аз в малка България не съм знаела, че "бъдещият" ми съпруг си има сериозни гаджета", гласят думите й. Повторният край на връзката изненада и близките на АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа, и Кубрат, които бяха останали с впечатлението, че блондинката е бременна от боксьора - нещо, което АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа, сама намекна, отговаряйки на въпроси от последователите си преди 2 месеца в инстаграм. "И какво ако се окаже, че съм бременна?", написа певицата.

Новините за изневярата на любимия й лъсна дни след като АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа, сподели снимка на документ за покупко-продажба на апартамент в София, закупен от Кубрат през миналата 2019 година, на която е задраскала адреса и данните за прехвърлянето, но е оставила видими имената на купувачите - множественото число е от ключово значение, тъй като АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа, подчертава, че Пулев е взел жилището заедно с една от любовниците си.
"Много ми е интересно, докато 5 години ми живееше в къщата, защо си купуваше имоти с любовниците? Бащата на това момиче знаеше ли?!", гласеше гневното послание на Теодора. Малко след това тя изтри публикацията си от мрежата, но продължи с разкритията "капка по капка".

Единственият коментар за отношенията си с АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа, шампионът ни по бокс Кубрат ПулевКубрат ПулевКубрат Венков Пулев (известен като Кобрата) е български боксьор, бивш национален даде пред журналиста Ники Кънчев вчера и той бе: "Тя е един уникален човек. Няма как човек като мен да е бил с някого толкова дълго време, ей така. Ще приема вината в себе си, че с АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа, не успяхме", сподели Пулев.

Novini.bg
12157 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
IBRA

2020.06.07 | 12:32

4
Андреа като се е разголвала на снимките 13 години и малко и голямо са лъскали бастуна на нея,това е повече от изневяра,но нейната глава това не го побира.
* * *

2020.06.07 | 16:38

5
Да - непознати хора, дето не са я срещали са "лъскали" у дома насаме - обаче тя, някак си, изневерила. 'Айде по-сериозно. Тя колко точно е зле - това е отделен въпрос - но твърдение като горното навежда на мисълта, че притежателят му е с коефициент на интелигентност по-малък от размера на обувките му.

2020.06.05 | 15:12

3
Кабра,Кобра свършиха ли жените брато,та опря до тоя боклук?
Охх

2020.06.05 | 14:45

2
А пък знаете ли мен как ме боли едната топка, ама долу под скротума!
Жанета Йовчева

2020.06.05 | 14:12

1
Андреа,ли си или имаш друго име не знам,но защо не оставиш човека на спокойствие , - каквото било- било и всеки по пътя си

Добави коментар

Водещи новини