Фетишистки сексшоп за лекарски фантазии дарява престилките си на британска болница

  • 30 март 2020 15:54

  • 3303
  • 2
Фетишистки сексшоп за лекарски фантазии дарява престилките си на британска болница
© Getty Images

Британски онлайн сексшоп за продажба на фетишистки стоки, свързани с лекарски фантазии, е дарил наличните си престилки на медицинския екип на болница, която изпитвала отчайващ недостиг от защитни средства срещу новия коронавирус, съобщава Франс прес.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 31537

"Дарихме цялата си наличност на едно болнично заведение, работещо за здравната система на страната, написаха от бутика MedFet UK в Туитър.

Става дума за отделни бройки, тъй като не разполагахме с голям складов ресурс. Разбрахме за нуждите на персонала и дарихме безвъзмездно наличностите си!"

Сайътът призна, че е бил потърсен от Националната здравна служба на Великобритания с молба да бъдат предоставени на медиците основни защитни средства. От сайта увериха, че неговите артикули отговарят на всички болнични стандарти, въпреки че се използват...за други цели.

Синдикатът на лекарите в Обединеното кралство, Британската медицинска асоциация, алармира от известно време за недостиг на индивидуални защитни средства за медиците, които са на първа линия в борбата с новия коронавирус, припомня агенцията.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

 

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
3303 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.03.31 | 22:57

2
Баси, как ми се чyка! Искам тая да я чyкам
поп Грую

2020.03.31 | 15:54

1
ама оспермени ли са

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини