Кулагин: Моника Валериева е лъжкиня

  • 24 февруари 2020 13:01

  • 17406
  • 4
Кулагин: Моника Валериева е лъжкиня
© instagram

Пореден грандиозен скандал спретна Валентин Кулагин.

Гримьорът пусна серия от постове в социалната мрежа, с които обвинява Моника Валерива в лъжа. По думите му декоративната козметиката, която бизнесдамата пусна в продажба, е долнопробно китайско менте.

Той дори приложи сравнителни снимки на блестящите сенки за очи с фин брокат, които се предлагат с марката на моделката и тези от китайките онлайн магазини на цени под 1 долар. Последователите му му благодариха за това, че им "отворил очите".

Моника Валериева и Андреа удариха дъното

Нямам нищо против Моника като личност, нищо не деля с нея и по никакъв начин не ми е конкуренция. Нито е в половата ми категория, нито имам продукт на козметичния пазар, не е спала и с гаджето ми. Считам обаче за мой дълг, като професионалист и публична личност, с огромни познания и може би най-големите в областта на макиажа, да дам оценката си и да сигнализирам за нередности, случващи се на козметичния пазар, пише гримьорът.

 

Novini.bg
17406 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
САМО ИСТИНАТА

2021.03.22 | 21:58

4
БСП ЩЕ ПРЕМАХНЕ ПЛОСКИЯТ ДАНЪК А С. ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА НЕ БСП НЯМА ДА ПРИЕМЕ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ А С.ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА ЩЕ Я ПРИЕМЪТ ЗА ДА МОЖЕ ПО ЗАКОН ВСИЧКИ ДЕЦА ВЪВ БЪЛГАРИЯ ДА СТАВАТ ДЖЕНДЪРИ КОГАТО ТЕ СИ ПОИСКАТ ВИЕ НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ ВАШИТЕ ДЕЦА СЛЕД ИЗБОРИТЕ ДА БЪДАТ КАТО ТОВА НА БРАД ПИТ ИЛИ ИСКАТЕ ТЕ ДА СА НОРМАЛНИ И НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ МАЛКИТЕ ФИРМИ ДА ПЛАЩАТ ДАНЪК КОЛКОТО ГОЛЕМИТЕ ФИРМИ АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП

2020.02.24 | 20:51

3

a da bre tia e lajkinia ti pak si pederas vse edna zaodia ste ne si tarsete kusori tvce sa mnogo.

поп Грую

2020.02.24 | 15:35

2

тоя педерунгел нема ли да млъкне вече да не му напълня устичката

Рррр

2020.02.24 | 14:48

1

Ей изчадие на природата не казвай кой е лъжец,кой какъв е.Погледни се и се скрий.И двамата сте грешка на природата.

Добави коментар

Водещи новини