Тита с годежен пръстен от богато гадже

  • 17 януари 2020 11:50

  • 7477
  • 3
Тита с годежен пръстен от богато гадже
© Instagram

Младата певица Тита се сгоди! Изпълнителката на „Антилопа” каза „да” на дългогодишната си половинка Викторио. Тя само загатна за годежа, пише HotArena.

Младата певица още официално не е признала никъде, че стяга сватба. Участничката в „Капките” пусна снимка, а на ръката й блести огромен пръстен, който засилва слуховете че бижуто е годежно. Двойката е заедно повече от три години. Годеникът е от много заможно семейство. Двамата живеят под един покрив вече от година. Съвместният живот вървял изключително добре. Красавицата от Силистра и Викторио изобщо не се карали, разбирали се за всичко и нямали никакви проблеми.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Icey

A post shared by Tita (@hrisistar) on


Това кара младежът да предприеме следващата крачка. Преди няколко месеца той предложил брак на хитовата изпълнителка без да се замисли. Тя казва „да”. Протежето на КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор изобщо не подозира за намеренията на Викторио. Въпреки че е едва на 20 години Тита е готова да се задоми. Тя вижда в лицето на Виктор идеалния мъж за нея. Младежът не ревнува Тита докато тя е по участия. Няма проблеми с работното й време и разбира, че за нея засега на първо място е кариерата й. Половинката на Христина, както истинското име на певицата е плътно до нея по време на скандалите около татко й. Бащата на изпълнителката бе обвинен за издаване на фалшиви документи за придобиване на максимални пенсии. Покрай скандала Тита изпадна в дупка. Само благодарение на Викторио се съвзе оптимално бързо и преживява тежките седмици.

Последвайте канала на

Novini.bg
7477 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2020.01.17 | 15:21

3

Ново к....урве на хоризонта

поп Грую

2020.01.17 | 14:27

2

ясно, скоро ще й пълнят путараната

Българския народ

2020.01.17 | 12:55

1

"протеже на криско" звучи жалко. Също както и визията на чучело с китосан фейс.

Добави коментар

Водещи новини