Кали приключи с пеенето! Вижте с какво ще се занимава

  • 17 декември 2019 13:18

  • 19200
  • 3
Кали приключи с пеенето! Вижте с какво ще се занимава
© Фейсбук

Кали завърши курс на обучение и получи сертификат, че може да се впусне в големия бизнес. 44-годишната изпълнителката вече е експерт по форекс - търговия с валути в интернет, съобщава "България днес".

Форекс, или международният валутен пазар, е мрежа от финансови институции, които обслужват международни бизнес сделки. На него се търгуват различни национални валути - няма точно определено място и не предполага лична среща между участниците, като те се намират в контакт помежду си с помощта на различни технически средства. Сделките се извършват посредством компютърни терминали, с които са свързани в мрежа големите банки и брокерски къщи. Това създава удобство на Кали, която може да прави пачки дори и от мобилния си телефон, докато пътува за участия из цялата страна.

Кали борела сценичната треска с алкохол

"Благодаря на много специален за мен човек за подаръка, който ми направи, и ми даде възможност да опозная един нов свят, пълен с възможности и предизвикателства! Благодаря също и на моя ментор и неговата прекрасна съпруга, че ме научиха да плувам сред големите акули на форекс пазара", похвали се Кали, която тепърва ще усвоява тънкостите на забогатяването.

Заради новото начинание Кали е атакувана, че вероятно е закъсала с парите и фолккариерата ѝ върви надолу. Проверка на изданието показа, че тя има доста ангажименти и няма истина в тези нападки. А и тя самата е свикнала често да бъде засипвана с хейт, но отвръща, че грам не ѝ пука и хората могат да си говорят каквото искат. "Няма как всички да ме харесват", заключва философски изпълнителката на вечния хит "4-4-2".

Певицата се захваща с търговията с валути, защото иска да научава постоянно нещо ново. Така тя преди две години призна, че учи самостоятелно испански език, като си пише думи на листчета в кухнята. И успява да напредне с цяло едно ниво. Преди години тя записа психология в Софийския университет и с лекота изчиташе учебници от по 300 страници и успя да вземе диплома за магистър. Фолкфурията винаги е твърдяла, че може да се справи с по четири часа сън в денонощие и учението ѝ не пречи на грижите за семейството, в което влизат тримата ѝ синове.

Novini.bg
19200 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Юрген Клоп

2019.12.18 | 19:49

3

боклук

Меренге Меренге

2019.12.18 | 03:38

2

Започнала е работа в Разпорекс - сайта за запознанства с клиенти бочкачи. Няма да остане гладна, салам за тези има винаги и накрая за десерт крем мече. Има още някоя и друга годинка да и пълнят крем питата за сигурни старини, че после само на една пенсия жива да я ожалиш!

Mancho Mangala

2019.12.17 | 13:52

1

Da se prodavas v ınternet tsqla nost na palna programa FOREX lı se kazva veche vaaa

Добави коментар

Водещи новини