Тачо на Жени най-накрая се хвана на работа

Стефан Манов, по-известен като Тачо, най-накрая ще се хване на работа, изненадани са приятелите му. Съпругът на Жени Калканджиева е решен да отвори ресторант с морска кухня в столицата, като първоначалния капитал от близо 150 бона щял да дойде от родителите му Емил и Рина, пише "Уикенд".

Благоверният на Жени не е известен с това, че е от най-работливите мъже и още от началото на брака им Тачо предпочете да го играе като мъж под чехъл, който разчита за издръжката на жена си. През последните няколко години обаче бизнесът на Жени сериозно забуксува, което веднага се отрази и на семейният им бюджет. Веднага щом финансовата криза засегна семейство Калканджиеви, любовта им сякаш се изпари. Неколкократно двамата се събираха и разделяха, като в основата на раздора им все бяха парите и отказът на Тачо да вкара и един лев в семейния бюджет. Според отлично осведомени източници нетърпимото положение накарало Жени да застави Тачо да започне да работи.

Сега Стефан планира да отвори собствен ресторант в София, специализиран в предлагането на пресни морски дарове. Тачо направил проучване, според което подобен тип заведение в столичния квартал „Манастирски ливади” липсва. Идеята е ресторанта да отвори до края на годината, а г-н Калканджиев лично щял да приготвя част от специалитетите.

Коментари

 1. 2019.11.04 | 15:37

  ТОВА МИ ХАРЕСА!!!

 2. 2019.11.04 | 16:01

  150 000 лева ще му дадат мама и тате, а другите 150 000 ще му ги даде малкият Маргин, за да е.бе жена му когато и където си поиска!

 3. 2019.11.04 | 16:27

  На тоя свободен електрон и планини от злато да му се даде е все тая..ще пропилее всичко!!!

 4. 2019.11.04 | 19:21

  Типичен ХОМОСЕКСУАЛИСТ!

 5. 2019.11.05 | 19:02

  Най-добрите оферти за мъже! красиви момичета ви очакват на --- www.XXdate.pw

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Коя от визиите на Деси Димитрова ви допада повече?

Коя от визиите на Деси Димитрова ви допада повече?

Избрано от Интернет