Райън Рейнолдс показа третото си дете

  • 18 октомври 2019 08:03

  • 3001
  • 0
Райън Рейнолдс показа третото си дете
© Getty Images

Актьорът Райън Рейнолдс показа третата си рожба от красивата Блейк Лайвли и дори загатна пола на бебето. Екранният Дедпул сподели в социалните мрежи снимка, на която той и звездата от „Клюкарката“ държат новороденото си дете на фона на горски пейзаж в Британска Колумбия, пише "Монитор".

Знаменитата двойка се слави не само с талант, а и с неохотата си да споделя снимки и информация за децата си, поради което все още не са разкрили пола на третото си дете. Съдейки по надписа към фотографията обаче повечето им почитатели остават с впечатлението, че то също е момиченце.

"Обичам Британска Колумбия. Искам дъщерите ми да живеят в същата естествена среда, в която аз израснах. Горд съм с прогреса по отношение на климатичните промени, постигнат през последните четири години", написа актьорът.

Лицето на бебето е закрито с рисунка.

Рейнолдс и Лайвли са семейство от 2012-а. Двойката има две по-големи дъщери - 4-годишната Джеймс и 3-годишната Инес. За новият член на семейството пък се знае от началото на октомври, като се предполага, че се е появил на бял свят преди около два месеца.

Последвайте канала на

Novini.bg
3001 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини