Фолкаджийката Джулия и Митака от "София ден и нощ" вече са семейство

Фолкаджийката Джулия каза "да" на любимия си мъж - Кристиан Кирилов, който е известен с участието си в сериала "София ден и нощ".

Връзката на двамата се разви скоростно, след като се загаджиха преди няколко месеца, през месец май т.г. Кристиан й предложи изненадващ брак, Джулия прие, и ето, че вече са и семейство. Бракосъчетанието до вчера беше пазено в тайна, пише в. "България днес".

"Както казах: "Ти си!" На 14 юли станахме официално Мистър и Мисис Кирилови. А на 29.09.2019 г. ще си кажем "да" и пред най-близките ни роднини и приятели", направи публично признание Джулия. Двамата са успели повече от два месеца да крият, че са семейство, въпреки че имаше момент, в който за малко не се издадоха. Жулиета, както е истинското име на чалгарката, си промени фамилията на Кирилова в социалните мрежи и веднага беше набедена, че е омъжена.

На тайното подписване са присъствали само кумовете на влюбената двойка. Но не това изпъква най-силно, а облеклото на младоженците. Експоловинката на Фики е в светла рокля, която едва прикрива големите й силиконови гърди, а Кристиан е с разгърдена риза. "Да се чуди човек на сватба ли са или на участие в някоя чалготека", беше един от десетките злостни коментари на феновете в социалните мрежи.

За утешение, вероятно на сватбата със семейството и приятелите фолкаджийката ще бъде в бяла рокля, както повелява традицията. Джулия и Кристиан ще се вземат на 29 септември, а изборът на датата не е случаен - това е любимото число на двойката, след като на 29 май Кирилов изненада певицата по доста оригинален начин и й падна на колене с годежен пръстен в ръка.

Всичко се случи, докато Джулия беше спряна от полицията, а Кристиан се появи изневиделица с пръстен в ръка, като й каза: "Имаш два варианта - или да останеш с полицаите, или да дойдеш с мен“. В следващия момент вече беше паднал на колене, а неговата любима, без да се замисли, отговори с така исканото "да". Цялата случка стана публично известна, след като и двамата публикуваха в интернет видео от предложението.

Мистерия е кои колежки на Джулия ще присъстват на сватбата, като при тези решения традиционно винаги има обидени, тъй като не са поканени.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Коя от визиите на Деси Димитрова ви допада повече?

Коя от визиите на Деси Димитрова ви допада повече?

Избрано от Интернет