Ричард Величков си навлече гневa и на прокуратурата?

  • 29 август 2019 10:57

  • 10592
  • 4
Ричард Величков си навлече гневa и на прокуратурата?
© Instagram

След като стана ясно, че фитнес инструкторът Ричард Величков е бил уволнен, друга беля се стовари на главата на Мистър София.

Печалният риалити герой отново се забърка в скандал, но този път, освен лоша слава, си навлече и гневa на прокуратурата, пише „Галерия“.

Разследването, което Любо Жечев поде срещу хранителната добавка на Ричард, е стигнало до скандални разкрития. Получих официален отговор от един от контролните органи у нас, според който продуктът е трябвало да бъде изтеглен от търговската мрежа още през октомври 2017 г., и всеки, който го продава, нарушава закона“, съобщи Любо и предупреди Величков, че скоро прокуратурата ще се свърже с него.

За щастие на Ричард законът не предвижда лишаване от свобода за разпространяване незаконна хранителна добавка. Но това не бива да го успокоява. Ако Жечев е прав, Величков ще трябва да изтърпи административно наказание, изземване на цялото количество от продукта, както и наличния оборот. Срещу него би следвало и да бъде образувано досъдебно производство.

Припомняме, че сагата Величков-Жечев започна преди няколко седмици, когато участникът в риалити предаването „Къртицата“ Любо публикува видео срещу Ричард в YouTube канала си. В клипа Жечев прави серия от скандални разкрития относно добавката за отслабване на Величков. Любо дори е закупил няколко опаковки, за да изследва съдържанието на продукта. Фитнес инструкторът пък го обвини, че е получил пари от конкуренцията за „уронване престижа на добавката“.

Novini.bg
10592 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
caspar

2019.08.30 | 01:16

4

селянин ще си останеш цял живот , ако ще и кола за милион да караш ....аз взимам повече нормална заплата в Германия от колко печелиш на месец, па да не говорим за жената повече от дойно.....ако 1 000 лв на ден ти се струват малко....значи ти взимаш повече смешник

2019.08.29 | 21:54

3

Ти си супер жалък! Нищо даже не ти личи вадиш нокатче в гаяите

XXX

2019.08.29 | 16:10

2

Как така не се предвижда лишаване от свобода !? Та това е продажба но отрова !?

бай Симо

2019.08.29 | 12:27

1

Палячо!

Добави коментар

Водещи новини