Кристин Илиева: Никога не съм се чувствала по-обичана, по-подкрепяна и по-уравновесена

  • 27 август 2019 15:19

  • 30086
  • 4
Кристин Илиева: Никога не съм се чувствала по-обичана, по-подкрепяна и по-уравновесена
© Instagram/christineilieva

С нова любов и много усмивки посреща рождения си ден моделката Кристин Илиева. Красавицата навърши 22 облечена в черно, но изглеждаше шеметно.

Красавицата залага изцяло на готик стила в облеклото и грима си. Дори диадемата й е черна, пише „България днес”.

За да запази баланс обаче, Кристин разчита на светла и прекрасна любов. И дори го показа, като позира за една от снимките с приятеля си, който бе облечен в бяло.

„Благодарна съм за шанса, който имам, да започна живота си наново и с нови сили. Да загърбя всичко лошо и да продължавам с пълни сили напред. Да се боря за най-ценното в живота си и да не спирам да мечтая. Силно вярвам и не спирам да се боря за моето Чудо. Никога не съм се чувствала по-обичана, по-подкрепяна и по-уравновесена. Благодаря на приятелите ми, на семейството и на всеки един от вас, който е зад мен”, пише още Илиева.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feeling Thankful and Blessed! Благодарна съм за шансът, който имам, да започна живота си наново и с нови сили. Да загърбя всичко лошо и да продължавам с пълни сили напред, да се боря за най-ценното в живота си и да не спирам да мечтая. Пренаредени ценности и мечти, нищо не е като преди, но за това пък казват, че животът е пълен с изненади. Бог взел едно, дал друго. Силно вярвам и не спирам да се боря за моето Чудо. Никога не съм се чувствала по-обичана, по-подкрепяна и по-уравновесена. Благодаря на семейството и приятелите си и на всеки един от вас, който е зад мен! Заедно можем всичко! Благодаря на всеки, който беше част от този ден и го направи специален! Щастието бъъълваше от мен #22ndbirthday

A post shared by #christineilieva (@christineilieva) on

Novini.bg
30086 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
1

2019.08.28 | 15:00

4

Не, че нещо... ама аман от тая!

Миро

2019.08.27 | 22:20

3

Жива и здрава да е кукличката, но от подкрепата на бедния бг народ е важно да се намаже и една чантичка Chanel, все пак....

Ани

2019.08.27 | 21:00

2

Щом момичето е щастливо, нека да е жива и здрава!

Варна

2019.08.27 | 16:24

1

Как няма да си благодарна след като толкова дарения получи да си оправиш здравето,а ти си поднови гардероба с маркови парцали.

Добави коментар

Водещи новини