Кичка Бодурова: Слави съсипа държавата!

  • 07 август 2019 10:08

  • 30542
  • 39
Кичка Бодурова: Слави съсипа държавата!
©

"Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в съсипа държавата". Така избухна Кичка Бодурова пред "България днес".

Ден преди това певицата публикува критичен пост към Трифонов в социалните мрежи. С думите си Бодурова запали война с Дългия. А доколкото познаваме Слави, той ще отвърне на тежкия удар, който тя му нанесе.

Певицата е категорична, че шоуменът е виновен за проблемите в страната ни. Бодурова направи на пух и прах Трифонов, като го скъса от подигравки във всеки един аспект - от предаването му чак до неговата музика.

"Казва, че държавата е зле, но той е виновен за това", категорична е певицата.

Кичка от дълги години живее в Лас Вегас, но живо се вълнува какво се случва в родната й страна. Певицата недоумява как на Слави му идва идеята да прави партия. Както е известно, Дългия обясни, че ще влиза в политиката. Дори има и име на партията - "Няма такава държава".

Кичка смята, че Слави успява да се задържи толкова години на екран благодарение на простотиите, които той и екипът му ръсят в ефир. Затова може да има и хора, които ще го подкрепят.

"Щял да прави партия. Такава държава има, Слави, и то от 681 г. Но такива като теб самозабравили се, направили 2 лева в повече, я докараха дотук! Ти трябваше да използваш трибуната на това шоу и да вдигаш летвата нагоре, а не надолу. Това, че понякога имаше среща с известни личности не може да измие срама и гнусотията от цинизмите на вулгарния език, за които уж ти раздаваше "червени" точки. Имам идея как да кръстиш новото си движение - "Партия на простаците и самозабравилите се".  Има доста, които биха могли да членуват в нея", откровена е Бодурова.

Според певицата Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в събира рейтинг с чалга и цинизъм.

Кичка не пропуска да критикува и музиката на Дългия, както и начина, по който той пее.

"Това е един "певец", който ръмжи с 4 тона диапазон и изплезен език. Това, че всяка вечер е на екран го направи "суперстар", присмива се на Дългия Кичка.

Последвайте канала на

Novini.bg
30542 39

Свързани новини

Коментари 39

Добави коментар
Любо

2019.08.07 | 10:55

5

Много се изложи ! Ако това е истина направо се оля , заля, изложи , опозори и незнам още какво.... Винаги ми е било интересно тези "бедни" едвам процъфтяващи хорица в чужбина дето си дават мнението .... трябва да ви е срам да коментирате поведението и положението на българи в България ! Загубили сте правото за това когато сте я напусна ли !

Г

2019.09.09 | 10:34

39

Я па го тоя
Тои ше коля и беси налягай си парцалите и ходи си плати тока

ЕЙ

2019.09.08 | 21:25

38

ЗА ЖАЛОСТ НЯМА НИТО ЕДИН ИНТИЛИГЕНТЕН КОМЕНТАР, САМО ОБИДНИ ДУМИ И НЕСВЪРЗАНИ ДУМИ ,ЕТО ТОВА Е НИВОТО НА ПИШЕЩИТЕ

никола

2019.08.09 | 09:32

37

ти представи си колко го мразят слави всички пропаднали актиори в бълГАрия , тези псевдо певци , слави е успещен човек , постигнал успех в българия сега кучетата които го мразят заради успеха му ще почнат да плуят естествено , сега държавния апарат на бсп като се захване със слави ти да видиш , не ви ли прави впечатление как яростно защочнаха да го плуят аз ще гласувам за теб слави ,държавата има нужда от промяна ,само успял човек може да оправи тази неуспяла държава , успешния човек знае как , не може неудачници цял живот на държавна работа да ми управляват , ти като не можеш сам да успееш каде ще ми управляваш държава. коя беше тая кичка извинявайте тя да не работи във фирмата на мишо шамара.

Rosie

2019.08.07 | 22:07

36

само като и чуиш името, и ти става ясно , що за гащник става на въпрос. И каква певица е тая?

Александър

2019.08.07 | 14:54

27

Жената си прави PR, тя и по тошово време беше посредствена певица. Запълваше дупки и самата тя си запълваше яко дупката, за да се лансира. Сега никой не я помни, защото няма с какво. Решила е да се покаже, белким некой нещо се сетим за нея. Ама нейсе, като гледам се сещаме само какъв парцал беше, не се е променил в това отношение. Още е фенка на грубото сношение...

Ммммм

2019.08.07 | 17:54

35

Бравооооо Това е тая посредствена жена

В е л и к и я

2019.08.07 | 17:46

34

Този Славчо е уникален глупак , защото опростачването на нацията не е лично от него а от от алкохолиците -селяци и помияри покрай него , но той го разрешаваше .. !

Eleonor

2019.08.07 | 17:05

33

Съгласна съм с Кичка Бодурова. Трифонов значително допринесе за чалгализирането и опростачването на българското общество .И с тази си дейност изкарва пари.

Никой

2019.08.07 | 16:59

32

Слави официализира чалгализацията на народа. Той идигна простотията в еталон за подражание и така съсипа поне 2 поколения. Мое мнение.

Свинчо

2019.08.07 | 15:34

31

А кьосавия циник какво направи оплювеше всеки които му откажежеше по наи царвулски начин селянията му избиваше след вски коментар или виц

СТОНОЖКАТА

2019.08.07 | 15:12

30

КИЧКА ДА. ГО ДУХА
Вземи пистолет и се грамни мършо

ДЕПОТАТИТЕ СА ВИНОВНИ ЧЕ България Е БОКУК

Добави коментар

Водещи новини