Камелия се пусна чисто гола в мрежата

Фолкдивата Камелия отново скандализира феновете си с фото от плажа, на което е чисто гола. Блондинката се е излегнала на един шезлонг както майка я е родила, а на преден план е оставила стъклена чаша с коктейл.

Певицата не е оставила никакъв коментар под кадъра, освен "понеделнишко", което само по себе си говори, че миналия понеделник изпълнителката се е отдала на релакс и плажуване, пише в. "Телеграф".

Интерес предизвика фактът, че певицата е захвърлила не само горнището, но и долнището си, за да избегне неприятните следи от разликата след това. Преди няколко дни тя пусна фото, на което обаче беше заложила на оскъден и много изрязан бански. Ето че всички дрехи и задръжки паднаха и Камелия се показа гола.

Фолкдивата и половинката й Цветин са сред известните ВИП-нудисти. Преди години двамата бяха изловени от папараци чисто голи на морския плаж. От тогава обаче Камелия избира внимателно местата, на които остава по евино облекло, но вече обича да загатва предпочитанията си в социалните мрежи.

"Пека се гола, когато няма хора на плажа. С Цветин избираме по-закътани места, където има повече шубраци и храсталаци", разкри преди време Камелия. Тогава тя призна, че макар да е фенка на нудизма, не посещава такива плажове, защото не обича други нудисти.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Бихте ли уголемили устните си?

Бихте ли уголемили устните си?

Избрано от Интернет