Рая и Явор се сдобриха

  • 18 юли 2019 10:51

  • 10906
  • 4
Рая и Явор се сдобриха
© Instagram

Явор Бахаров и Рая Пеева се сдобриха. След емоционална раздяла двойката реши да даде втори шанс на връзката си, но този път в положителен смисъл, пише "България днес".

Двамата решиха да прекратят със скандалите и да изразяват чувствата си по традиционния начин — с прегръдки и мили думи. И докато звездата от „Скъпи наследници” пуска снимки от техни романтични моменти, Явор е по-пестелив в изразяването на чувствата си.

Актьорът направо затвори страницата на личния си живот за феновете и въобще не споделя кадри от него. Но със сигурност двамата са измислили друг начин да покажат, че са заедно и още се обичат — като се появят като герои в ново видео.

То ще е по последното парче на Свилен Ноев и „Остава”, а Явор и Рая заснеха доста романтични моменти за клипа към песента.

Русата актриса пусна кадър от прясно заснетото видео, с което за пореден път демонстрира, че с Явор са заедно и се обичат.

Единственото, което помрачава лятото на влюбените е фактът, че Явор трябва да ходи всеки месец и да се подписва заради пробацията си. След скандала, който си спретнаха през март тази година в центъра на София, актьорът бе задържан за хулиганство.

Той се размина с 9-месечна пробация и 12-месечен изпитателен срок, но беше на косъм да влезе в затвора.

Оказа се, че само с няколко седмици мачото се е разминал от сериозен престой зад решетките. Малко преди второто му задържане е изтекла условната му присъда от 2016 година заради шофиране в нетрезво състояние.

Последвайте канала на

Novini.bg
10906 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Уй

2019.07.18 | 17:01

4

Тоя е по-грозен и от кучето ми!

Mancho Mangala

2019.07.18 | 16:00

3

Amannn,va sıga tuq mangal sha ı prasne gazo ı putarano ut ıbane vaaa

2019.07.18 | 13:39

2

Ха-ха! Това ли е вече официалния начин да се каже, че са се чyкали - сдобриха се?

Мая

2019.07.18 | 12:55

1

Тези пък какви са и кой го брега какво вършат.
Пълна безсмислица.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини