И Есил Дюран скъса с „Пайнер”

  • 16 юли 2019 14:19

  • 2868
  • 0
И Есил Дюран скъса с „Пайнер”
© Булфото (архив)

Есил Дюран прекрати кариерата си в попфолка. Изпълнителката изненадващо обяви, че слага край на отношенията си с Митко Димитров и компанията „Пайнер".

„Няма да изпълнявам повече попфолк музика”, споделя изпълнителката. Само часове след като официално се раздели с продуцентите си, тя е готова да обърне нова страница в живота си.

Есил е поредната изпълнителка, която си тръгва от „Пайнер” в рамките на няколко месеца. Преди нея това направиха Коцето и Галин.

„Имам новости и в професионален план. Може би затова и взех толкова смело решение–да приключа договора си с една огромна продуцентска компания. Разделихме се с прекрасни чувства. Всеки даде от себе си каквото можа.

Направих всичко, на което съм способна. Но съм такъв човек–трябва на всеки 10 или 20 години да приключвам с нещо, за да започна нещо ново. Искам сякаш да започна кариерата си отначало”, споделя още Есил, пише „България днес”.

Тя лично е обсъдила решението си с Митко Димитров и признава, че вече не иска да се изявява в попфолк бранша. Желанието й е да прави концерти пред по-малка публика, на които да изпълнява джаз.

Макар да не говори лошо за колежките си, Есил намеква, че иска да се откъсне от среда, където силиконът и връзките с богати мъже са най-важни.

„Искам да покажа това, което съм аз, дори и да е пред много по-тесен кръг”, признава още Есил.

Вълната от недоволство в „Пайнер” започна преди няколко месеца, когато Константин обяви, че си тръгва. Певецът не искаше да дели хонорари с продуцентите си и създаде своя компания.

Като дори вече прилапва други изпълнители с обещания за по-високи хонорари.

За това, че изпълнителите дават голяма част от приходите си на фирмата, наскоро се издаде и Преслава. Певицата сподели пред Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, че ако трябва да се раздели с още 20% от хонорара си, за нея няма да остане нищо.

Novini.bg
2868 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини