Галин се разделя с Пайнера! Иска да управлява собствена музикална компания

Фолкаджията Галин се разделя с продуцента си Митко Пайнер, съобщи "България днес".

Това призна самият изпълнител, като уточни, че може още година-две да поработи за шефа си, а след това да управлява собствената си музикална компания. Галин вече има две протежета, които налага в чалга средите и печели от техните участия.

Затова и амбициите са да спре да обикаля по нощни заведения, а млади певици да му носят печалби.

"Г-н Димитров няма как да ме спре. Още когато се появи идеята да стана продуцент, директно му казах. Не съм от хората, които ще правят неща зад гърба и ще са подмолни. През годините съм си платил цената и достатъчно пари съм му донесъл. Така да се каже, че съм се откупил. Нима г-н Димитров на моите години не е мечтал да се развива и ето, че е успял да направи нещо много голямо“, коментира фолкаджията.

По негови думи десетина години по участия и пътувания в цялата страна са напълно достатъчни, а след това идва голяма умора и напрежение, които съсипват здравето.

Напускането на Галин би било голяма загуба за Пайнера, тъй като певецът има много участия и носи солидни доходи на музикалната компания.

Коментари

 1. 2019.06.19 | 10:39

  Ей смешник, ти нито си певец нито ще станеш продуцент. Твоята музика си отива, децата които ви пълнеха стадионите вече пораснаха . По-добре си намери рбабота. Като те гледам ти вече не приличаш на нормален мъж, а нещо джендерско!

 2. 2019.06.17 | 23:00

  Всеки иска да е шеф.

 3. 2019.06.17 | 17:38

  Галинееее Галинеееее не сиии отивайй...

 4. 2019.06.17 | 16:24

  Добре че е аутотюна за да може такива като тоя да се изявяват като певци, и явно доста си е повярвал че иска сам да се продуцира сигурно зоба му идва в повече

 5. 2019.06.17 | 15:18

  Нали се разделят, как ще поработи за него още година-две?!

 6. 2019.06.17 | 15:14

  И тая се мисли за певец,господи,господи

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Постигна ли перфектната визия Джулияна Гани?

Постигна ли перфектната визия Джулияна Гани?

Избрано от Интернет