Израелска министърка критикува тоалетите на балета на Мадона на "Евровизия 2019"

  • 19 май 2019 19:38

  • 4738
  • 2
Израелска министърка критикува тоалетите на балета на Мадона на "Евровизия 2019"
© Getty Images

Израелската министърка на културата Мири Регев определи като "грешка" присъствието на палестински знамена върху гърбовете на балетистите на МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо по време на гастрола й на финала на конкурса "Евровизия-2019", предаде Франс прес.

"Това е грешка, не трябва да се намесва политиката в една културна проява, с цялото уважение, което изпитвам към МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо", заяви г-жа Регев на редовното седмично заседание на министерския съвет.

Министърката разкритикува израелската медийна организация Кан, съорганизатор на песенния конкурс, която не си е свършила работата, след като са се появили на екран палестински знамена.

Кралицата на поп музиката МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо не се поддаде на натиска на про-палестинските активисти да бойкотира конкурса в Тел Авив. Според тях чрез него израелските власти се опитвали да омаловажат реалностите от израело-палестинския конфликт.

Малко преди участието си като гост на финала, МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо заяви: "Никога не трябва да подценяваме силата на музиката да обединява хората!"

Още не е известно дали тя е знаела, че нейни балетисти ще се явят с палестински и израелски знамена. По време на обявяването на резултатите членовете на исландската група "Хатари", известни с отрицателното си отношение към израелската окупация на палестинските територии, разгънаха транспаранти с палестинското знаме, предизвиквайки освирквания от страна на публиката.

Последвайте канала на

БТА
4738 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
wtf!?!?!??!

2019.05.20 | 12:11

2

а доказа ли отново, че не може да пее ?!

Stamat

2019.05.20 | 09:09

1

Защо я критикува?! Тя си е талмудистка, какво друго да покаже!

Добави коментар

Водещи новини