Гримьорът на Емануела я отсвири в съда

  • 10 май 2019 15:49

  • 37479
  • 3
Гримьорът на Емануела я отсвири в съда
© Instagram

Бившият гримьор на фолкпевицата Емануела - Цецо Андреев, я отсвири в съда, пише в. "Телеграф".

Той не се появи отново и на второто заседание по делото за клевета, което изпълнителката на "Пайнер" заведе след съвместното им съжителство в риалити шоуто "ВИП Брадър", където той я нарече "селянка" и "че е развела целия свят".

Процесът стартира в началото на февруари, като нито един от двамата не се яви лично в съдебната зала, а изпратиха адвокатите си. Така бе и на вчерашното заседание, като различното този път бе, че 38-годишната звезда бе подсилила защитата си с трети адвокат.

Делото се води от една от заместник-шефките на Софийския районен съд - Петя Данаилова. Тя бе дала възможност на двете страни да постигнат споразумение чрез медиация, но на последното заседание се оказа, че няма такава.

Адвокатите на пайнерката и майстора на макиажа признаха, че 40 дни нито един не е търсил другия, за да се разберат. Сега по предложение на съда страните поискаха отлагане на делото с цел извънсъдебно споразумение, което дормално е различно, но на практика е същото и ако го бяха направили тогава, можеха да си спестят по един адвокатски хонорар.

Последвайте канала на

Novini.bg
37479 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.05.11 | 20:14

3

Като се меша с гримьори.не може ли поне да и замажат синините по бузите.

АНТИДЖАЛГА

2019.05.10 | 22:00

2

Абе не мога да разбера защо занимават обикновенния Българин с некви "ПАРЦАЛИ" !!!!!

asd

2019.05.10 | 19:34

1

бате тая колко е жалка

Добави коментар

Водещи новини