Чарлийз Терон призна, че отглежда сина си като момиче

Актрисата Чарлийз Терон потвърди, че отглежда 7-годишния си син Джаксън като момиче, като каза, че се грижи за "две красиви дъщери", съобщи в. "Дейли мейл".

Холивудската звезда осинови Джаксън през 2012 г., а след три години малката Огъст. Тя разказа как още 3-годишен Джаксън й е казал, че "не е момче".

"Искам да се радвам на децата си и да ги обичам каквито са", каза актрисата. Тъй като се появяваха снимки на момчето с полички и роклички и със сплетена коса, мнозина се чудеха какво си позволява актрисата. Чарлийз Терон обаче заяви, че не е тя тази, която определя природата на децата си.

"Те са родени, каквито са и къде точно искат да попаднат, докато растат, и какви точно искат да станат, не аз решавам. Моята отговорност като родител е да им се радвам, да ги обичам и да се грижа да имат всичко необходимо, за да станат каквито искат", убедена е тя.

Чарлийз Терон разказа, че се е научила на неконформизъм от майка си, която за да защити себе си и нея, застрелва баща й пред очите й. Тя е призната за невинна, поема строителната му компания и за пет години от потънала в дългове успява да я направи печеливша.

Една от най-паметните роли на иначе красивата актриса е във филма от 2003 г. „Чудовище“, където играе проститутка, която заживява впоследствие с жена гей.

Коментари

 1. 2019.04.23 | 14:12

  Пръд.ла!

 2. 2019.04.23 | 12:15

  Лесно е да ежпериментираш с осиновено дете. Те затова ги и взимат скро да участват в груповите им перверзии.

 3. 2019.04.22 | 22:17

  И︆︆ск︆︆аш л︆︆и да с︆︆е на︆︆ме︆︆ри ж︆︆ен︆︆а за ед︆︆на н︆︆о︆︆щ? Д︆︆об︆︆ре до︆︆шл︆︆и на >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆S︆︆e︆︆x︆︆y︆︆d︆︆r︆︆o︆︆m.︆︆C︆︆o︆︆m
  ***************************************************************
  Не в момента с момичета? Да, всички хора обичат големи неща и дълги действие. Опитайте >︆︆>︆︆> >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆X︆︆X︆︆m︆︆ac︆︆ho.︆︆C︆︆o︆︆m

 4. 2019.04.22 | 21:46

  ш*бана ку*ва ! промила е мозъка на детето ,което дори не е от нея !?
  И е решила , в името на пропагандата на педе*стията да пожертва това дете,
  и то съвсем безнаказано пред ЦЕЛИЯ СВЯТ , сякаш е нещо нормално ?
  АБЕ ВИЕ ЧУВАТЕ ЛИ СЕ ДЕТЕ НА 3 ГОДИНИ ДА РЕШАВА КАКЪВ ПОЛ Е И Т.Н. ? КОГА ЩЕ МУ ДОЙДЕ НА УМ ДА ГО СПОДЕЛЯ ТОВА ДОРИ , на 3 ГОДИНИ !?
  Да ви пикам на холивуда , малоумници !

 5. 2019.04.22 | 21:42

  Така й е казано да направи - защото в момента това е много актуално.
  Общия брой на световната популация трябва да намалее. Много бързо ще умре света иначе.
  Затова се НАЛАГА да се изпедерасти света за да се ИЗЧИСТИ МАЛКО

 6. 2019.04.22 | 19:28

  Аман от бездетки, лезбийки и педерасти!

 7. 2019.04.22 | 18:24

  Много ни интересува , ако иска и като ананас да го отглежда.

 8. 2019.04.22 | 18:20

  извращенци. иначе е красива

  1. 2019.04.22 | 18:24

   като бях малък много харесвах кученцца и котенца. и исках да бъда куче. карах майка ми да ми слага на земята да ям от чинийка. баща ми един ден явно му е прикипяло. върза ме за крака на масата като куче и като се наиграх ми мина мерака вече да съм куче. според теорията на тая щом на 3-4 години съм казал че съм куче до сега да са ми направили хиляда операции за смяна на вида, защото това съм бил искал на 3 години. ами ако кажа, че съм динозавър или акула.
   тия не са добре с мозъчната си фунционалност. за съжаление ще увревят детето с тяхните изкривени мозъци. жените също носят панталони. незнам, защот много държи тая да го облича в розови роклички

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Постигна ли перфектната визия Джулияна Гани?

Постигна ли перфектната визия Джулияна Гани?

Избрано от Интернет