Сашка Васева пее на златен микрофон

  • 22 април 2019 12:36

  • 7758
  • 0
Сашка Васева пее на златен микрофон
© Фейсбук

Със златен микрофон се хвали певицата Сашка Васева. Легендата на фолка си пусна снимки в социалната мрежа, на които пее с новата придобивка, пише "Телеграф".

Тузарският аксесоар не само блещука, но е и последна дума на техниката. Той е безжичен, с вграден блутуут, високоговорител, а главата има ефект за намаляване на шума, което по ефективен начин подчертава и гласа.

По случай новата си придобивка и предстоящите празници, Сашка поздрави и феновете си. Певицата се раздава изцяло, при това не само на сцената, но и у дома.

Изпълнителката се е снимала, докато глади дрехите с ютия у дома. Най-вероятно зад камерите е 11-годишната ѝ дъщеря Христина — Елена, която също иска да стане певица като майка си.

Васева за дълго се бе оттеглила от сцената, тъй като скандалния ѝ имидж в миналото, започна да пречи на децата ѝ. Изпълнителката обаче към днешна дата отново напира да става звезда и прави всичко, за да се върне под прожекторите.

Сашка обаче не е първата звезда с подобна луксозна придобивка. С подобна луксозна придобивка се хвали и фолк певицата Емилия. От известно време тя се подвизава с микрофон целия обсипан с кристали "Сваровски". И който досущ прилича на този на Васко Кеца.

Не е ясно дали певицата е купила модерния музикален атрибут вдъхновена от изпълнителя и дали той е на същата стойност като неговия. Самата звезда обаче предпочита да не коментира нито цената, нито особеностите на новия си микрофон.

От обкръжението ѝ обаче коментират, че за Емилия няма проблеми да си позволи луксозния микрофон. Само с няколко участия тя може да му избие парите, а отделно съпругът ѝ Жорж Башур се грижи нищо да не липсва на любимата му.

От години с микрофон със „Сваровски” пее и Васил Найденов, който не се разделя с работния си атрибут на никое участие. За неговия микрофон се знае, че струва над 10 000 евро и е един от най-скъпите в музикалния бранш.

С лукс микрофон се хвалят още и фолк певицата Глория, която дори изписа името си на него, както и Мария. Пайнерката бе една от първите, които въведоха модерните аксесоари, като се появи с такъв по време на участие, още докато беше омъжена за Димитър Андонов.

В последствие атрибутът ѝ бе откраднат и певицата се принуди да пее с по-евтини и скромни микрофони.

Novini.bg
7758 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини