Моника Валериева пробива на големия пазар, конкурира се с Ким Кардашиян

Моника Валериева пробива в най-голямата платформа за онлайн търговия в света „Амазон".

Изкусителката лансира усърдно козметичния си бранд „Мис Моника“ в продължение на 2 години.  Това не е останало незабелязано от чуждестранен бизнес фонд, който е решил да инвестира в продукта и да го издигне на световно ниво.

В бизнес средите се говори, че много скоро миглите и козметиката на Моника ще се продават в САЩ, а оттам и в цял свят през платформата „Амазон“.

Валериева влиза в директна конкуренция с Ким КардашиянКим Кардашиян Кимбърли Ноуъл „Ким“ Кардашян (на английски: Kimberly Noel „Kim“ Kardashian) е американска риалити. Чрез сделката за навлизането й в сериозния пазар, където са истинските пари, Моника буквално смазва другите наши миски, които разчитаха, че временната им популярност ще им донесе бизнес дивидент. Валериева пусна и провокативно промо видео на марката си.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Днес се чувствам горда и адски благодарна на целият екип, който седи зад този проект! Miss Monika Cosmetics,ще финализира и реализира всички продукти, които ще представим до месец в сайтове като Амазон, Американският пазар и общо взето из целият свят! Горда съм, че оцениха работата ми като висококачествена,като успешна и печеливша компания.Очаквайте до месец нашите червила, хайлайтъри, много нови модели мигли, лосиони с блестящ ефект и много нови продукти! Искам да благодаря на целият екип, който стои зад заснемането на рекламата на Miss Monika Cosmetics! Специални благодарности на Американският фонд,който инвестира и повярва в Miss Monika Cosmetics!Благодаря на Георги Тумпалов, който позволи и оказа съдействие да сме първите заснели продукция в едно забележително място, а именно замъка му “Влюбен във вятъра” в @castleofravadinovo Равадиново. Благодаря на тримата актьори, които взеха участие в проекта. Искам да благодаря на Ивет Фешън @ivetfashion и на модела @mariasufieva за перфектното й участие в рекламата. На невероятната Стефани Обадиару @stefanyobadiaru , която е неизменна част от екипа Miss Monika Cosmetics @missmonikacosmetics и застана за пореден път зад нас. Благодаря на видео директора Павлин Иванов @bashmotion на момчетата ,които се погрижиха за осветлението Григор Манолов, Мариан Ташев,на монтажиста Бохос Топакбашиан, на колориста Николай Кирков, както и на транспортната компания предоставила автомобилите си за пренасянето на цялата техника. Искренно благодаря на феноменалният Искрен Тончев @iskrata_ за музиката,която създаде за моята реклама. Благодаря на моята асистентка Вики Тонева за цялата помощ в организацията. На гримьора и мой личен приятел Никола Иванов @nicollafloridov на фризьора ни Здравко Куманов @zdravkokumanov Благодарности за бързата реакция и професионално отношение към нас от Светослав Статев @slodexx на фотографа ни Теди Грозданов @teddygrozdanov и не последно на стилиста ни Цецо Горанов @g0ran0v !Момчета, страхотни сте! Няма как да подмина прекрасното отношение и посрещане в Гранд Хотел Приморец.Незаменима е подкрепата на моите приятели и родители, които застанаха зад мен в един нов етап за компанията Miss Monika Cosmetics

A post shared by MV (@monikvaleriee) on

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Харесва ли ви новата песен на Гери-Никол

Харесва ли ви новата песен на Гери-Никол

Избрано от Интернет