Лейди Гага: Социалните медии са „тоалетната на интернет“

Певицата и актриса Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в "изригна" срещу социалните медии, наричайки ги "тоалетната на интернет". Повод за това е разпространението на неверни слухове за романтична връзка между нея и Брадли Купър, съобщи Контактмюзик.

Отношенията между певицата и актьора и режисьор са една от най-обсъжданите теми в социалните медии след отминалата преди броени дни церемония за наградите Оскар. На шоуто Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в и Брадли Купър изпълниха хитовото си парче "Shallow" от филма "Роди се звезда". Вместо обаче да обсъждат отличието, което песента спечели, потребителите се заеха да нищят прочувственото изпълнение на двойката.

Според мнозина то е свидетелство за романтичните отношения между Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в и Брадли Купър, при това демонстрирано "под носа" на Ирина Шейк - половинката на актьора и майка на 23-месечната му дъщеря. Помолена да изясни слуховете като гост в шоуто на Джими Кимъл, Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в отвръща: "Първо, честно казано, социалните медии са тоалетната на интернет. Това, което се върши с поп културата, е ужасяващо. Хората стават свидетели на любов и познайте какво - това е, което искахме да видят. Това е любовна песен. Филмът "Роди се звезда" е любовна история".

Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в настоява, че с екранния ѝ партньор в музикалната драма, са пресъздали песента в образите на персонажите си Али и Джак, защото и двамата са артисти, желаещи да поднесат най-доброто възможно изпълнение.

"От тази гледна точка беше важно и да сме свързани през цялото време. Когато изпълняваш любовни песни, искаш хората да се чувстват по този начин. Аз съм творец. Мисля, че си свършихме добре работата", допълва Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в.

Коментари

  1. 2019.03.01 | 19:33

    Истинска Жена! Де да имаше повече като нея!

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още