Банка съди Жана Бергендорф за неизплащане на кредит

  • 01 март 2019 15:42

  • 15875
  • 1
Банка съди Жана Бергендорф за неизплащане на кредит
© Фейсбук

Водеща българска банка е завела дело срещу певицата Жана Бергендорф, пише "Телеграф".

Звездата от „Евровизия“ е изтеглила кредит от 4000 лв. и не си го връща. Затова от финансовата институция са били принудени да си потърсят парите по съдебен път.

Жалбата им е депозирана на 30 януари, ден по-късно е образувано и самото дело и предстои насрочване на първото заседание. Към 4-те бона има натрупана и лихва, затова от банката са поискали заповед за изпълнителен лист срещу певицата длъжник по договора за кредит.

33-годишната изпълнителка на хита "Самурай" е закъсала сериозно с парите след участието си на най-стария песенен конкурс в Европа. Светски сайтове пишат, че дори наскоро е поискала заем от 60 лева от майка си, за да си плати тока, иначе енергото щяло да й дръпне шалтера и да остане на тъмно и студено с 8-годишния си син Леон посред зимата.

Тя няма никакви участия в последно време и това я лишава от всякакви доходи, а проблемите я връхлитат един след друг.

Преди малко повече от година Жана бе осъдена и от фирма за бърз кредит. Тя бе изтеглила 2000 лв. и за една календарна година бе натрупала още 500 лв. лихви. Принудила се да прибегне до тази услуга през декември 2016 г., тъй като я притискали да плати административната глоба по предишното дело, на което беше осъдена.

Novini.bg
15875 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
бат'Паци

2019.03.01 | 17:05

1

Как аз платих 180 лв.ток за предходния месец,а тя 60?Звучи ми абсурдно..Иначе по темата,трябвало е да си направи отсрочка,когато е неплатежоспособна,друг е въпросът,че нашите банки се хранят със жива плът

Добави коментар

Водещи новини