Бившата на Брендо и Жоро Главата забърса шеф-готвач

  • 20 февруари 2019 07:40

  • 11193
  • 2
Бившата на Брендо и Жоро Главата забърса шеф-готвач
© Фейсбук

Бившата любов на Евелин Банев – Брендо, манекенката Снежина Вълкова го смени с шеф-готвач, пише в. България днес.

Скандалната блондинка е намерила нова любов! Името му е Любомир Томов и е готвил в най-скъпите ресторанти в света. Снежина сама издаде новата си любов, като показа букета, който е получила за Св. Валентин. Двамата за заедно от година, но до сега не са показвали връзката си. Снежина, която е  една от първите манекенки със силиконов бюст, следва навсякъде по света гаджето си, когато той има работни ангажименти.

Повече от десетилетие Вълкова бе определяна като най-сексапилната родна манекенка. Имаше връзка със сина на убития бос на СИК Стоил Славов – Жоро Главата. Тя е първата любов на Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб. Той я заряза заради АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия. Преди няколко години бе изловена да се целува страстно в столично заведение с Брендо. Снимките станали публични, навличат беда на манекенката и тя светкавично замина за САЩ, където живя години наред.

След завръщането си Снежина сложи край на връзките си с лоши момчета и показа, че живее като обикновено момиче. Според запознати новата любов на Вълкова е обикновено момче. о-млад е от нея, не е милионер и не пропуска възможността да й го покаже.

Последвайте канала на

Novini.bg
11193 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ловешки поклонник на Съдбата

2019.02.21 | 05:58

2

За съжаление , на такива като тази върховно пресметлива кучка ,отровила живота на десетки мъже никога няма да се случат гибелни нещастия ,каквито се случват на хиляди други не прегрешили с нищо жени , като ракови заболявания ,самолетни или пътни злополуки ,ухапване от отровна змия ,паяк или скорпион ,земетресения ,наводнения и какви ли не гибелни природни бедствия...Вярно е ,че истински безнравствените ,хитри ,алчни ,зли ,лоши хора като нея закриляни дори от самата Съдба...Несправедливо е за всички останали хора ,но ,уви ,това е самата истина ...

2019.02.20 | 19:06

1

От какъв зор ни информирате за живота на проститутките ?

Добави коментар

Водещи новини