100 кила заобиколен от красавици от третия пол (снимки)

  • 24 януари 2019 12:16

  • 3743
  • 2
100 кила заобиколен от красавици от третия пол (снимки)
© Фейсбук

По време на ваканцията си в Азия, Килата се оказа обсаден от травестити, които с е оказаха по-голяма атракция за него от флората и фауната на екзотичния остров, пише в. „България днес”.

За вълнуващата среща с третия пол, Килата разказва в поредица от снимки. От тях става ясно, че е посетил местно кабаре, в което се е провел конкурс за красота.

„Местните звезди Иво, Крис, Дафин и мадам Бубари ни направиха шоу, в което забравихме кой, кой е”, шегува се Килата. Феновете му пък с интерес следят приключенията му в азиатската държава.

Повече от ясно е, че музикантът е впечатлен от местните атрактивни транс звезди, а феновете му наливат масло в огъня, с твърденията, че те изглеждат по-красиви от българските миски. Но Килата не се хваща на такива майтапи и досега не си е качил и една снимка с тях, за да не остане някой с погрешна представа.

По всичко изглежда, че ваканцията му се отразява добре, тъй като Явор е ухилен до уши и не пропуска да посети всяка вечер различен клуб. През деня се шматка я на разходка, я из магазините и пазарите, но най-много харесвания събират снимките му с малките тигри, които удрят рекорди в мрежата.

По всичко изглежда, че Килата е решил да си вземе почивка, след като извади три хита за месец. Дуетът му с Маги Джанаварова дори е номиниран за песен на 2019 на хип-хоп наградите, които ще се проведат в началото на март.

БТА
3743 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Култист

2019.01.25 | 08:59

2

И като малък у мъксуда обичаше да го порят яко. Сега като богат и известен по-засукани каки с пишки го мъндръсат на екзотични места.

гнусен циганин

2019.01.25 | 04:05

1

гнусен циганин

Добави коментар

Водещи новини