Жената на Блатечки гледа сина му от Диляна

  • 23 януари 2019 12:42

  • 55799
  • 2
Жената на Блатечки гледа сина му от Диляна
© Булфото (архив)

Жената на Асен Блатечки гледа сина му от Диляна ПоповаДиляна Попова Диляна Попова е един от най-усешните български модели. Родена е на 24 септември 1981 година в град от няколко дни в дома си, пише в. "България Днес".

Режисьорката Катерина Горанова се грижела за малкия Борил, докато майка му е в Англия на гости на своята най-добра приятелка. Моделката помолила Блатечки да гледа детето, докато е извън страната. Актьорът първоначално отказал заради жена си, но се оказало, че Горанова е преживяла изневярата му и няма нищо против да прекара малко време със сина му.

Блатечки и режисьорката имат дъщеря Катерина, която обожава малкото си братче. За 4-годишния син на моделката Диляна ПоповаДиляна Попова Диляна Попова е един от най-усешните български модели. Родена е на 24 септември 1981 година в град и актьора Асен Блатечки това не е първо посещение при мащехата. Детето с радост отива в нейната къща, защото среща добро отношение. Борил всеки уикенд е с баща си, жена му и сестра му Катерина. Това се случва след едногодишната му възраст - момента, в който Борил проходил. И този път детето със сигурност ще си хапне от любимите биоколбаси, които за първи път опита при баща си. Режисьорката Катерина ги купува специално за детето.

"Много ги хареса, сега се чудя какво да го правя, защото не му давам месо. Поръчах няколко вида колбаси, дори кренвирши от различни марки, но все нещо не ми харесва. Сега съм се обърнала към приятелка във Виена, от която ще получа поне чисто месо, тя е вносител", написа в един от форумите Диляна ПоповаДиляна Попова Диляна Попова е един от най-усешните български модели. Родена е на 24 септември 1981 година в град, която е заклет вегетарианец.

Красавицата не яде месо от доста време и на малкия си наследник доскоро давала само плодове, зеленчуци, варива и риба.

"Сега ще се принудя и да му готвя с месо. Баща му много обича, така че това не трябва да е проблем. А и моето семейство много ми помага в домакинството", хвали родителите си Диляна.

Всяка година моделката отпрашва за ваканция извън България по седмица, в която Борил е или при баща си, или при сестра й и родителите й.

Откакто детето навърши три години обаче, Диляна вече ходи и на море с него. Миналата година двамата бяха в Гърция.

Моделката пази Борил като очите си, но е доволна, когато е с баща си

"Имам пълно доверие на баща му, както и на Катерина. С нея не съм в конфликт", споделя Диляна ПоповаДиляна Попова Диляна Попова е един от най-усешните български модели. Родена е на 24 септември 1981 година в град.

Моделката продължава с успешния си моден бизнес, който от години развива, дори през декември направи ревю на новата си визия облекла за 2019 г. "Очаквам и нов филм, така че не мога да се оплача от липса на работа", споделя Диляна.

Блатечки от своя страна също не спира да работи. Освен на театрална сцена Асен се изявява и като режисьор.

"Малко е трудна работата с режисьорството поради липсата на пари за реализация на проекти", сподели ни Блатечки.

Въпреки това той не се отказва да прави ситуационни комедии и дълбоки психологически драми за своите колеги именно като режисьор.

"Единственото, в което вече не бих се включил, е клип на Мария или ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в. Не че не ги харесвам, просто нямам нужда от подобен тип показност", категоричен е с днешна дата Асен Блатечки, който се ориентира и към филми за голям екран.

Последвайте канала на

Novini.bg
55799 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Аз

2019.01.24 | 11:13

2

Това ми прилича на харем-дава пример и на другите мъже да не изостават от"модата"

Една жена

2019.01.23 | 17:36

1

Колко ли такива жени има като съпругата на Блатечки ?!?! Трябва да й бъде много благодарен !

Добави коментар

Водещи новини