Ето я голямата любов на Орлин Павлов

  • 17 януари 2019 13:41

  • 26333
  • 7
Ето я голямата любов на Орлин Павлов
© Фейсбук

Диана Великова - тези имена носи голямата любов на пеещия актьор Орлин Павлов. Изпълнителят на "Вместо мен" упорито крие мистериозната мулатка, с която е от около една година. Неотдавна Орлин разкри защо пази толкова свирепо интимния си живот в тайна.  "Държа любовта близо до сърцето си и далеч от хорските очи и уши, особено когато тя е истинска и голяма", заяви тогава Павлов.

Въпреки тези му уверения двамата с Диана често са засичани заедно на публични места, без да крият любовта си един към друг. Диана и Орлин обичат да ходят за ръце или прегърнати в молове и клубове. Дори се появиха в тандем на коледния купон, организиран от Би Ти Ви. Единственото, от което на този етап Павлов се въздържа, е да я показва в медийни изяви и интервюта.

Диана Великова е живяла няколко години в Дубай, където е имала връзка с друг мъж. Нещата между тях обаче не вървели гладко и точно тогава като "по поръчка" смуглата мадама се запознава с Павлов. Това се случва в екзотичната държава, докато певецът е на почивка. Не след дълго Диди, както я наричат по-близките й приятели у нас, решава да се завърне в България окончателно и да изживее голямата си любовна приказка. Орлин я чака с отворени обятия и оттогава двамата са неразделни, пише в. "България днес".

Миналата година бе изключително успешна за певеца както в професионален, така и в личен план. След масовата симпатия, която му донесе ролята в сериала "Скъпи наследници", талантливият и всестранно развит Павлов направи и първия си голям самостоятелен концерт. Събитието се състоя през октомври в зала 1 на НДК. Да го подкрепят на сцената се появиха верните му другари и колеги Владимир Ампов-Графа и Любо Киров от някогашната формация "Те". Най-вероятно още тогава Диана Великова е била в първите редове на залата, без никой да подозира, че двамата са в бурен любовен романс.

Последвайте канала на

Novini.bg
26333 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Аз

2019.01.17 | 16:52

4

Мръсни и долни боклуци!!! Напишете един път нещо хубаво,позитивно!! Какво ви пречат тези усмихнати,красиви и влюбенни хора??? Вие коите пишите негативи,никога не сте били влюбени и щастливи,злобата и завистта ви е изяла отвътре!!!

Борис

2024.01.11 | 13:12

7
Нещастни и завистливи...
мив

2019.01.23 | 14:53

6

в маалата имаме по-убави

Иванов

2019.01.17 | 22:11

5

Щом разбере какъв бок...ук е, ще му бие шута на секундата. Тоя за нищо не става, за това всяка жена го напуска. Познавам го лично, за съжаление.

2019.01.17 | 16:49

3

този е педал- каква, любов ,всички знаят само тя не

2019.01.17 | 15:51

2

alo тъй моме ква мулатка е, то тогаз у Факултето пълно с бразилки бе

Бай шиле

2019.01.17 | 14:50

1

И тая ще му бие шута , като разбере , че му е мек и се гърне като змиорка на смъртен одър.

Добави коментар

Водещи новини