Албена Вулева слиза от екрана, става редактор

  • 26 февруари 2012 10:55

  • 4022
  • 1
Албена Вулева слиза от екрана, става редактор
©

Албена Вулева няма да е повече водеща на предаването "Панаир на суетата", но продължава да работи в TV7 зад кадър. Тя ще е редактор в "Насреща" с Люба Кулезич.

Бившата мадам "Сигнално жълто" също потвърди, че слиза от екран по собствено желание. Устатата блондинка държи да се концентрира върху сериозна адвокатска практика в момента, в който вземе и държавните си изпити в Софийския университет.

"Албена завърши право и иска да работи като адвокат. Преценихме, че при това положение не може да продължи да се държи като "светска лъвица". Не подхожда на адвокат да прави интервю с манекенки и фолк певици (нищо лошо не казвам за тях) - просто е различен статутът", разказа самата Люба Кулезич за "ШОУ".

Тя изключително много се възмути от писанията в интернет сайтове и всекидневници, че е вдигнала мерника на Вулева и затова русата фурия била изритана от телевизията. "Никакъв скандал няма между нас. Напротив, аз съм възхитена от Албена. Тя е изключителен редактор, много сериозен и задълбочен човек и двете сме в прекрасни отношения", реагира Кулезич, която в момента е тръшната на легло от тежък грип.

Въпреки болестта си продуцентката продължава да работи и по светското си предаване "Панаир на суетата".

"В новата програмна схема шоуто ще върви най-вероятно в неделя следобед. За водещи съм предложила изключително приятна млада двойка - момче и момиче. Все още обаче чакаме одобрението на шефовете на телевизията и едва когато го получа, ще мога да кажа кои са. Целта е да разбием клишето на "изповедницата", наложено от Венета Райкова, и да вкараме екшън и свежест в телевизията", обясни Кулезич.

4022 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Радо

2014.04.09 | 21:16

1
Нещо не го вярвам това.А и Албена Вулева вече има отдавна изграден имидж на скандална.От друга страна това висше много дълго го следва.Вече 8 години.Крият нещо.....

Добави коментар

Водещи новини