Галена се обяви за кралица на фолка, но публиката иска Преслава

  • 06 декември 2018 10:26

  • 11635
  • 2
Галена се обяви за кралица на фолка, но публиката иска Преслава
© Булфото

Фолкпевицата ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и се обяви за кралицата на фолка! Най-голямата ѝ конкурентка Преслава обаче бе най-желаната и чакана изпълнителка от многохилядната публика. А това допълнително задълба дългогодишния конфликт между двете изпълнителки. Каймакът на попфолка се събра в столичната зала "Арена Армеец" във вторник, за да отпразнува 17-ия рожден ден на телевизия "Планета", пише "България Днес".

Продължилият близо три часа спектакъл не остави много на въображението на зрителите, а изненадите не спираха да валят. Върли почитатели на лекия жанр не пропуснаха да споменат, че най-голямата вражда във фолкгилдията между Преслава и ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и очевидно още не е отшумяла. ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и излезе на сцената много преди края на шоуто, като хореографията ѝ отново бе впечатляваща и развълнува феновете. За представянето си тя избра десет 1-метрови плюшени мечоци, с които не спираше да е интимна. След като изпя част от репертоара си, ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и хвърли един мечок към публиката. Минути по-късно към нея се присъедини човекът-глас Тони Стораро, а появата му взриви аудиторията. Оказа че, че Стораро е болен и на антибиотици, но въпреки това намерил сили да подкрепи колежката си.

Цветелина Янева също подкрепи певицата, с която изпълниха няколко от общите си парчета. Малко преди да слязат от сцената хванати за ръце, ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и бурно обяви, че те са кралиците на вечерта. Коментарът ѝ още повече засили спекулациите за продължаващата драма между нея и Преслава.

Вероятно това, че именно добричлийката имаше честта да закрие фолкспектакъла, не се понрави на ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и, която от години се бори за признанието "най-добра певица". По неписани правила изпълнителят, който закрива концерта, е смятан за най-добрия на годината.

Митко Пайнера избра Преслава да сложи край на шоуто. Срещата ѝ с многобройните фенове я остави без дъх и напълно развълнувана. След като изпя последните си парчета и обяви края на представлението, жадната публика я извика няколко пъти на бис. Повлияна от емоционалната вечер, Преслава остана на сцената и без музика продължи да пее. "Не ми пляскайте, ще се върна", предупреди шеговито тя и сложи край на фолккупона.

Върли почитатели на лекия жанр не пропуснаха да отбележат, че двете дългогодишни врагини изглеждаха по сходен начин. ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и се появи с черен блестящ гащеризон, комбиниран с черна пухкава наметка, а Преси бе заложила на черна рокля с пайети и черна наметка от тюл. Празничният концерт беше белязан от къси рокли, дълбоки деколтета и космати одежди.

Емануела, която се наложи сред топимената на компанията, загря погледите на феновете с ултракъса рокля на ресни.

Сред изненадите на вечерта бе Десислава, която бе заложила на къса кожена рокля. По всичко личи, че бавно и постепенно Деси възвръща добрата си формата след раждането и изглежда чудесно.

ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в бе избрала изключително къса рокля по себе си, която не остави нищо на въображението.

Най-разкрепостена сред изпълнителките се оказа Райна, която клатеше дупе в изрязано боди пред удивената публика.

Анелия, която миналата година имаше възможност да сложи край на шоуто, също бе с рокля, едва покриваща интимните ѝ части.

Сериозно внимание от публиката получиха Галин, Фики, Борис Дали и Илиян. Най-малкият от клана Стораро – Емрах, също взе участие в шоуто заедно с Емилия, с която откриха спектакъла. А столичната зала "Арена Армеец" се пукаше по шевовете от хилядите души, дошли да видят на живо любимите си изпълнители.

Двама от най-чаканите и желани певци не уважиха празника на фирмата. Въпреки че беше сред имената, афиширани за участие в концерта, Ивана не се качи на сцената. Впечатление направи и отсъствието на любимеца на всички жени Константин. След като колегите му Илиян и Борис Дали развълнуваха женската част от аудиторията, феновете с трепет очакваха и Коцето, но останаха разочаровани.

Последвайте канала на

Novini.bg
11635 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ПИТАМ САМО

2018.12.06 | 15:43

2

ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ПУБЛИКАТА ЩЕ ИСКА ПРЕСЛАВА. АМА ДА СЕ ОБЯВИШ ЗА КРАЛИЦА НА ВЕЧЕРТА САМА, ТОВА СЕРИОЗНО ЛИ Е?????????

Ивайло

2018.12.06 | 15:15

1

А бе всякаква може да я изкарват, ама като нея такава не се е появявала никога и никога няма да се появи! Чалга, чалга, ама пее като звяр! И никога не е изглеждала като пр*ститутка на сцената и по клиповете! Нито има правени цици, нито правени джуки ..

Добави коментар

Водещи новини