Филип Плейн се срещна със сина си след 4-годишна раздяла (снимки+видео)

  • 26 ноември 2018 12:07

  • 21289
  • 4
Филип Плейн се срещна със сина си след 4-годишна раздяла (снимки+видео)
© Getty Images

Световноизвестният дизайнер Филип Плейн представи за пръв път наследника си Ромео, пише в. "Телеграф". Сантименталната среща между баща и син, които не са се виждали от близо четири години, бе заснета и споделена в официалния профил на модния диктатор. Кадрите предизвикаха бурни реакции сред последователите, които провокираха германеца да разкрие причините, стоящи зад дългата раздяла.

"Това е моментът, в който се срещам със сина си за първи път от близо четири години. На 25 декември 2014 г. синът ми Ромео, който бе на възраст 1 годинка и 6 месеца, остана с майка си в Бразилия. Загубихме години в спорове и безполезни адвокати - за нищо. Трябваше да дадем на сина си това, което наистина заслужава - майка и баща", пише дизайнерът в социалната мрежа Инстаграм.

Видео показва как малкия Ромео се хвърля в обятията на баща си.

Моделката Фернанда среща Филип още преди да стане много известен, запознават се в Милано. Новината, че е бременна, се приема с радост от Филип. Два месеца след появата на момченцето те се разделят. Като родител Филип е наясно, че едно бебе има нужда преди всичко от майка. Въпреки разбирането, което проявява, Фернанда поставя бариера между него и малчугана. Към днешна дата те отново са намерили път един към друг.

Като татко с възможности Филип превръща срещата си с Ромео в момент, който едва ли някога ще бъде забравен. Двамата се отдават на различни забавления, няколко дни по-късно се насочват към Париж, за да видят какви атракции предлага увеселителният парк "Дисниленд". Момчетата са придружени от Фернанда, която подобно на Ромео и Филип грее от щастие. Познати и не толкова близки до семейството не пропуснаха да споделят радостта от развоя на събитията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DYNASTY

A post shared by Philipp Plein (@philippplein) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meeting with the BOSS

A post shared by Philipp Plein (@philippplein) on

Novini.bg
21289 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Stamat

2018.11.26 | 15:05

4

Наверно "манекенката" е закъсала за парички и набързо е "разбрала", колко нужен е бащата на сина! Тези германци с тези бразилки, тайландки всякакви -ки, не разбраха ли, че не се получава!

PR

2018.11.26 | 14:31

3

Monika Valerieva doesn't like this

2018.11.26 | 13:32

2

найс!

2018.11.26 | 13:15

1

покъртителна и сърцераздирателна история:D:D:D:D направо ми тръгнаха сълзи....

Добави коментар

Водещи новини