Срив в рейтинга на "Господарите" върна Зуека в предаването

  • 09 ноември 2018 09:53

  • 13066
  • 9
Срив в рейтинга на "Господарите" върна Зуека в предаването
© Кадър: Нова телевизия

Срив в рейтинга на "Господари на ефира" е върнал Васил Василев-Зуека като водещ в предаването заедно с Димитър Рачков, писа "Уикенд".

След скандала с фалшивия побой над репортера Димитър Върбанов шоуто останало с толкова малко зрители, че се наложило да викат актьора по спешност да сменя Мария Игнатова. 

В последните дни "Господарите" събирали пред телевизорите по-малко от 300 000 души. Това било пълна катастрофа за предаването на фона на триумфалните близо 900 хиляди, които гледат „Шоуто на Слави”, излъчвано по същото време от Би Ти Ви. Дългия се радвал на близо половината от всички българи пред телевизорите, докато "Господарите" стигали едва 17 на сто.

Доверието в предаването рязко спаднало след шашмите на репортера Върбанов, който инсценира, че е станал жертва на побой, за да придаде тежест на свое разследване в склад, съхраняващ храна с изтекъл срок на годност. Това се оказало пагубно не само за авторитета на шоуто, но и за неговия рейтинг. Екипът направил опит да върне позициите си, като връчи златни скунксове на самия Върбанов и на продуцента Джуди Халваджиян. Това обаче не помогнало. Последната отчаяна мярка била да върнат Зуека на екран. За самия него тази покана била добре дошла. Както е известно, от тази есен дъщеря му Девина учи в Лондон, заради което разходите му рязко скочили и нямало как да откаже допълнителна работа.

Халваджиян не виждали по-сигурен метод за привличане на зрители от Зуека в комбинация с Рачков. Това била най-рейтинговата двойка водещи на "Господарите", която се използвала във всички кризисни ситуации. Двамата комици били най-силното оръжие, което арменците успели да извадят срещу Слави. "Ако и това не подейства, нищо повече не може да се направи", смятат в предаването. 

След скандала с Върбанов самият Трифонов е обявил неофициална война на "Господарите", която води извън съдебните битки с тях, точещи се с години. Дългия вкара в предаването си скеч с Магърдич Халваджиян. Освен това не пропуска удобен случай да се подиграе с него и хората му, включително Зуека, който преди години му беше колега в "Ку-ку" и "Каналето". В медийните среди пък все по-упорито се мълви, че следващ сезон на "Господари на ефира" може и да няма.

Novini.bg
13066 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Многознайко

2018.11.09 | 16:05

9

Всичките дето толкова ги оплюват съм сигурен че ако не беше оная помия ВИП БРАДЪР щяхте още да сте им фенове на Господари на Ефира.
Аз лично съм. Ама като го видя тоя ВИП БРАДЪР и си превключвам телевизора на другата помия Фермата на БиТиВи. Не за друго по кратка е.

Фен

2018.11.09 | 15:44

8

Какво ли трябва да ти е нивото , за да гледаш Славчо ТрифонОв , а ?!?!

123

2018.11.09 | 13:40

7

Не знам за Господари на ефира, но Слави Трифонов вече не харесвам и не гледам

2018.11.09 | 13:19

6

кой ли ги гледа тия клоуни?

..

2018.11.09 | 13:17

5

Всичко в предаването - през трите проститутки които танцуват, през помията "бай брадър", през репетитивното повтаряне на класациите та чак до уважаемите им "гости" е тотална клоака. Преди години фокусът беше върху гафове от телевизиите... сега са произволни простотии. А нагласените репортажи, които им дават имидж на винаги "морално прави" се видя що за халтура са.... Халваджиян е чалгаджия и многократно го е доказвал.

2018.11.09 | 13:14

4

Отдавна трябваше да са не само извън ефир, но и в затвора с поръчковите си репортажи и мръсотиите, които правят на хората. И не репорерът, а продуцентите и НТВ, които прибират парите за това

555

2018.11.09 | 12:15

3

Да спират тази помия!Водещите са жалки комедианти,цялото предаване е върхът на простотията и халтурата.Нова се превръща в сбирщина на бездарници,предаванията им са долнопробни копи-пейст.

2018.11.09 | 11:49

2

нова тв е инкубатор на простотия и селяния....а това предаване със запис на смях и някакви уж-разследвания е жесток евтинджос......

1

2018.11.09 | 11:22

1

Ама защо шашмите на репортера?! Това предаване няма ли си продуценти. Тоя репортер ли решава какво ще се пуска и как ще се обработи преди пускането?! И поне някой да беше продължил репортажа му. Щото храните с изтекъл срок на годност са си с изтекъл срок на годност. И можеха малко повече да се съсредоточат върху този проблем, вместо ония п.тьовци да си спасяват нас.аните зад.ици!

Добави коментар

Водещи новини