Галена пак сърдита заради Преслава

  • 19 октомври 2018 08:18

  • 18258
  • 4
Галена пак сърдита заради Преслава
© Instagram

Нова битка назрява във войната между ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и и Преслава.

ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и планира да бойкотира поредната изява на продуцентите си от Пайнер. Певицата няма да се появи на сцената на Арена АрмеецАрмеец Застрахователно акционерно дружество “Армеец” е учредено на 9-и април 1996 година, с основни по повод 17-ия рожден ден на фирмената телевизия Планета. Причината – Преслава се завръща на сцената само месец след като роди и отново ще бъде голямата звезда.

ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и се стягаше да закрие концерта, защото е най-успешната певица в чалгата за последните  2-3 години. Но Преслава обяви изненадващо, че започва да пее месец след раждането. По заслуги тя отново придобива правото да закрие концерта, което накара ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и буквално да побеснее. Затова сега е решила да държи продуцентите си в неведение до последно – ще се появи ли, няма ли да се появи. Това е точно в неин стил“, разкриват пред „България Днес“ информирани източници.

Преслава и ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и дълги години бяха първи дружки, но дружбата им рухна. Двете се скараха заради награди и статуетки, като преди години ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и не се появи на церемония, без да предупреди никого.

Novini.bg
18258 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
xxll

2018.10.24 | 10:48

4
Що за въпрос коя, коя е? Ето ще ти отговоря - Преслава е по-хубавата и можеща да пее, за другата незнам
xxl

2018.10.19 | 10:51

3
Коя, коя е? Егати
sonya_v_d INSTAGRAM

2018.10.19 | 10:14

2
На мен един ряз@н батка ми се изпръска в учото и ми напълни селския г@з с турска сперма! Моля ряз@ни, подлагайте ми по-често!
...

2018.10.19 | 08:45

1
Да се връща във ваната да я утешават .

Добави коментар

Водещи новини