Дидо от Биг Брадър: Обвиниха ме, че ще правя преврат в Дубай

  • 15 август 2018 14:36

  • 18847
  • 3
Дидо от Биг Брадър: Обвиниха ме, че ще правя преврат в Дубай
© Булфото (архив)

За опит за преврат на арабското управление е арестуван в Дубай Даниел Делчев. Това твърди самият той след мистериозното си завръщане, пише в. "България Днес“.

Той потъва вдън земя за повече от 10 месеца, след като заминава със своя приятелка на екскурзия в Арабските емирства. Интерпол го пуска за издирване, след което е разпространена информация, че е задържан заедно с още двама българи.

„Тръгнах да търся баща си, който се оказа голяма клечка в арабския свят. Имах среща с шефа на неговата охрана, когато ме обградиха 20 джипа и изскочиха командоси. Арестуваха ме, а обвинението ми бе за опит за преврат. Искал съм да сваля тамошното правителство. Кой тръгва да прави подобни неща по джапанки“, разказва риалити звездата.

Твърди, че полицията му е връчила всички документи на български, като сред тях имало и негово досие в Държавна сигурност. По думите му агентурното  му име е Пришълеца.

„Учудих се откъде имат тази информация за мен, а се оказа , че те са ме следили покрай баща ми“. Той и другите българи били осъдени на по 10 години затвор. Според Даниел другите двама вече ги излежават, а той се измъкнал с връзки. Прокурорът, който му помогнал се оказал негов роднина – покрай баща му. „Връчи ми паспорта и се прибрах в България“, твърди брадърът.

Последвайте канала на

Novini.bg
18847 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Stamat

2018.08.16 | 09:44

3
Този трябва да пише сценарии за Холивуд!

2018.08.15 | 19:37

2
хххаааахахахахааххахаха
Владо

2018.08.15 | 15:02

1
Тоя изтрещел мангал да си пие хапчетата и да не ни занимавате с болни с хора.

Добави коментар

Водещи новини