Тризначката Любов чака бебе от мистериозен мъж

  • 02 август 2018 09:50

  • 6703
  • 3
Тризначката Любов чака бебе от мистериозен мъж
© Фейсбук

Колоритната тризначка Любов Станчева е бременна в шестия месец от мистериозен мъж, съобщи "Галерия".

Победителката в "Биг Брадър 3" криела щастливата вест дори от близките си, защото не одобрявали избраника й.

Според информация на изданието бъдещият татко е от турски произход и живее от година и половина заедно с Любов в Англия. Майката на риалити звездата не харесвала гаджето й и двете дори не си говорели от година заради него.

Едва преди месец пък другите й две сестри Вяра и Надежда узнали, че ще стават лели, но вместо да се зарадват, започнали да се вайкат и да оплакват Любов. Те я критикували, че не е направила аборт и сега ще посрами майка им пред цял Благоевград заради извънбрачното бебе.

Турчинът не желаел да се жени и предпочитал да живеят на семейни начала. Любов нямала нищо против и за разлика от близките си, била на седмото небе от щастие със своя любим. Тризначката нямала търпение наесен да прегърне бебето си и дори вече се хвали в социалната мрежа с бременното си коремче. "Може би е дошло времето, когато да ми се случи нещо, което да ми донесе щастие, а не опит!", сподели с надежда Любов.

Novini.bg
6703 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.08.02 | 16:46

2
мистериозен мъж - със сигурност и тя не знае кой, затва е толкоз мистериозен, от турски проиход - ми те там в англия са пълни с турци и араби - а тя не подбира клиентелата си

2018.08.02 | 16:47

3
по-добре черен ятаган, отколкото бял корнишон
v

2018.08.02 | 11:26

1
от някой клиент ще да е ....

Добави коментар

Водещи новини